tisdag 23 december 2014

MINA ABSOLUTA HUDVÅRDSFAVORITER FRÅN BY TERRY

Äntligen julledigt! Hoppas ni alla får möjlighet att varva ner några dagar nu i jul. Idag ska jag tipsa om ett av mina absoluta favoritmärken, by Terry. Jag har upptäckt by Terry:s kosmetik och hudvård genom att testa mig fram. Har varit förbi NK disken i Stockholm många gånger och testat olika produkter jag varit nyfiken på. På Beauty The You Way kan man numera beställa de flesta produkter från by Terry vilket underlättat själva inköpsprocessen :-) Hälften av mina produkter är inköpta på NK och resten på Beauty the You Way.


Här ser ni 5 absoluta favoriter, den ena är dock enbart en julutgåva (asken med alla läppglansen). Om vi börjar med Hyaluronic Hydra-Primer så är denna ett av de bästa primers som finns på marknaden. En produkt som är dryg och som håller vad den lovar, den behåller dessutom fukten i huden under hela dagen, vårdar och gör att make-upen sitter hela dagen. Man får en underbart fin och slät yta att lägga sin foundation på. Härlig och värd sitt pris (410 kr) då den är väldigt dryg och den innehåller 40ml, vilket är generöst.


Nästa är by Terrys bästsäljande produkt, det magiska pudret: Hyaluronic Hydra-Powder som ständigt tar slut så snabbt som den kommer in till NK eller Beauty the You Way. Photoshop på burk, helt magisk och en favorit som alltid kommer att finnas i mitt badrum. Denna är dryg och jag har haft min burk i snart 4 månader och då kanske jag använt 1/3 av innehållet, trots nästa daglig användning. Denna har vunnit en massa priser och man förstår varför. Den ger en sammetslen finish, återfuktar huden under dagen samt döljer fina linjer och porer. Jag avslutar alltid min make-up med att borsta en fin slöja av denna innan jag går hemifrån.


By Terrys Creme de Rose är en underbar 24H kräm som jag använder som dagkräm och som gör min hy alldeles len och slät. Älskar doften och känslan på huden när jag lagt denna. Den återfuktar min hy och jag har under hela denna höst/vinter inte haft några som helst torra partier i ansiktet, vilket jag brukar ha. Den är dessutom perfekt som bas under min foundation (och räcker ganska bra även de dagar jag skippar Primer). Ser tyvärr att denna verkar vara slut hos Beauty the You Way just nu men den kommer säkert tillbaka och då kan jag rekommendera er att testa den om ni vill ha en vårdande och anti-aging kräm som funkar.


Nästa favorit är en annan av by Terrys storsäljare, hennes underbara, generösa concealer: Touche Veloutee (min i färgen 3 Beige). Denna beskrivs så här:

"Hudvårdande, täckande och lystergivande.
Reducerar påsar under ögonen, skuggor, döljer stressrelaterade hudproblem, återfuktar och ger huden ett vilat utseende."

By Terry Touche Veloutee innehåller 6,5 ml och ska jämföras med YSL Touche Eclat (som by Terry tog fram åt YSL när hon arbetade där) som endast innehåller 2,8 ml. Denna innehåller därmed mer än dubbelt så mycket produkt och täckningen är MYCKET bättre än YSL hyllade Touche Eclat. Denna är min absoluta favorit concealer, tillsammans med Chanels Eclat Lumiere som är en underbar concealer/highlighter som dock inte är lika täckanden i kvalitén.


Sist men inte minst har vi de underbara läppglansen som heter Rose Balm Tinted Collection, tyvärr endast en julutgåva. Dessa har samma formula som Rose Baume som ju är en av by Terrys bästsäljande läppbalsam. Den vårdar, doftar gott och ger fin glans. Dessa har dessutom fått lite olika färger vilket gör de till underbara små tuber att ha med sig i väskan. Har sen innan en burk med den färgade Baume de Rose nutri Couleur i färgen Toffee Cream som jag älskar, dock älskar jag inte lika mycket att man måste pilla med fingrarna i burken varje gång, därför är dessa små tuber efterlängtade. En liten julklapp till mig själv :-)

JUST NU VILL JAG ÄVEN TIPSA ER OM ATT MAN FÅR UPP TILL 20% RABATT PÅ BEAUTY THE YOU WAY, KOLLA HÄR:
Vi ses imorgon, då blir det lite julspecial ;-)
Hoppas ni alla har en fin jul framför er, det ska vi ha!
KRAM!!

OBS! Inlägget innehåller några Affiliatelänkar som genererar några kronor om ni gillar några av produkterna och klickar hem dessa och som hjälper mig att kunna testa fler produkter :-) Alla omdömen, åsikter och betyg är mina egna och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg kan inte köpas. För er som undrar :-)

1 kommentar:

  1. Åh dessa fina By Terry! Håller med dig om allt fina du! Måste komplettera med några fler! Fick du med lipglossen på NK?
    Kram fina du! <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER