fredag 8 december 2017

DAISY BEAUTY JURY - ÅRETS RENGÖRING 2017

Detta året har jag fått äran att än en gång få vara med i Daisy Beauty Awards Juryn och denna gången är det Årets Rengöring som ska koras :-) Fem stycken kandidater ska utvärderas. Jag har fått 4 av 5 levererade, l'Occitane skickade med DHL som har en avlägsen upphämtningsplats så vi får se när jag lyckas hämta ut den.....Dessa 5 rengöringar för ansiktet ska provas:
1. Pixi Double Cleanse 

2. Skinderella Midnight Spell Breaker Cleanser (milk) 

3. LANCÔME Miel-en-Mousse

4. Garnier Micellar Cleansing Water In Oil

5. L'Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm Det ska bli spännande att testa dessa rengöringar även om jag redan har en av dessa hemma, får se om jag upptäcker en ny favorit :-)
Har ni någon av dessa hemma?

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Är nyfiken på Loccitane produkten. Har testat ögoncremen från Natura Bisse och den är toppen.
    mvh Anneli

    SvaraRadera
  2. Hej Anneli, Va roligt att du gillar natura bisse ögonkrämen, de är ljuvliga och väldigt effektiva i mitt tycke, men det ska de vara för det priset ;-) Ja, jag ser fram emot att prova alla dessa rengöringar :-)
    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER