onsdag 27 december 2017

TIPS PÅ BRA FUKTSPRAY TILL ANSIKTET

Ni som följt bloggen kan inte ha glömt att jag blev väldigt positivt överraskad av de fina proverna man fick i julkalendern från Lookfantastic. Denna kalender ska definitivt inhandlas nästa år och jag får även försöka få tag i julkalendern från eleven.se som verkar ha varit väldigt bra även den :-) Jag upptäckte i Lookfantastics julkalender en del fina saker som den fuktsprayen ni ser i mitten från märket Omorovicza (omöjligt namn), Queen of Hungary Mist.Beställde även de två andra sakerna ni ser på sidorna till vänster och höger om sprayen: Lanolips och Deep Sleep Pillow spray. Den vita flaskan till vänster om misten är ett prov man fick när man beställde något från Omorovicza. Det är en fuktkräm som ska testas senare: Omorovicza Balancing Moisturiser.


Misten fick man en prov på i julkalendern och jag blev så pass förtjust i den att jag beställde denna i full size, special edition. Jag älskar att den verkligen är en mist man sprayar på, dvs ytterst finfördelat. Den återfuktar och fixerar mitt smink under dagen samt doftar alldeles ljuvligt. Eftersom den är så finfördelad går det inte åt så mycket vid varje användning så den känns dryg än så länge :-)


Ni kan läsa mer om misten HÄR på lookfantastics hemsida. Jag kan varmt rekommendera denna om ni har råd med denna lilla exklusiva pärla. Köpte den med någon julrabatt så den var ganska ok i pris när jag slog till på den, omkring 200 kr betalade jag för den (50 ml).


Här ser ni provet som kom med i kalendern (rosa flaska på 30ml) och bredvid 50 ml limited edition som jag själv beställde. De andra produkterna återkommer jag till ;-)
Hoppas ni haft en fin jul och att ni ser fram emot Nyår, det gör jag. Äntligen får jag vara med mina Sessor och vi ska äta Peking Anka som jag beställt så det ska bli väldigt trevligt.

Tack alla ni som kommenterat och peppat mig både på bloggen men även via sms och email. Ni gör all skillnad i världen för mig. 

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER