lördag 9 december 2017

CHANEL BEAUTY - EN LYXUPPLEVELSE

I veckan var jag och besökte Chanels nya Beautybutik på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm. En sann dröm för en beautyfantast.....jag kunde varit där i någon timmer minst. Jag kikade på en massa produkter som är exklusiva för beautybutiken och inhandlade några små julklappar till mig själv :-) 


 Här ser ni två av de tre saker som inhandlades: Parfym från LES EXCLUSIFS DE CHANEL

med namnet Beige och även ett liquid lipstick som är exklusivt för beautybutiken: Rouge Double Intensite som är ett liquid lipstick på ena sidan och glans på den andra sidan. Den visa jag upp en annan dag, en ljuvlig Chanel RÖD som är perfekt inför julens alla fester (och året runt). Jag har äntligen hittat min perfekta röda färg!Tillbaka till doften, Beige som är allt annat än just beige. Den är extremt elegant med lagom mycket pudrighet, doftar av honung, Hagtorn och lite iris. Den omsluter mig som en exklusiv cashmere tröja och jag känner små doftpuffar av den när jag springer till bussen, stressar tillbaka till kontoret efter lunchen, etc. Den håller i sig under hela dagen men blir mjukare efterhand under dagen. En dröm och lyx att bära :-) Den känns som en ny signaturdoft för egen del.


Vacker flaska som blir en inredningsdetalj i mitt sovrum.
Har ni provat Chanels Les Exclusifs parfymer?

Hoppas ni börjar få lite julkänsla nu när 2:a advent närmar sig?
Det har jag :-)

KRAM!!

1 kommentar:

  1. min favorite bland Les Exclusifs är Bois les Iles, en fantastisk vinter doft. Den skapades redan 1926, av samma kreatör som skapade n 5. Men jag har inte den i min kollektion pga storleken på flaska. Jag har 30 parfymeflaskor hemma, hinner inte använda alla. Även Cuir des Russie skulle jag inte tacka nej till, det är en unik läderdoft, med den skulle ha räckt med 10 ml för mig.
    Synd att Les Exclusifs säljs endast i stora volymer, 75 ml är den minsta.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER