söndag 3 december 2017

LOUIS VUTTION POCHETTE METIS ÄNTLIGEN IN DA HOUSE

Louis Vuitton Pochette Metis i Monogram Canvas är en väldigt eftertraktad väska som jag försökt få tag under närstan 2 års tid.....utan större framgång.....fram tills nu :-) Jag är så lycklig att jag lyckades få tag i denna till slut. Jag har Louis Vuittons Pochette Metis i Empreinte läder och trivs så bra med denna att jag ville absolut få tag i den som är Monogram canvas.


Jag älskar att denna väska är så casual och ändå så elegant och nätt. Det får plats med mycket i denna trots dess lilla storlek vilket är en annan orsak till att jag älskar den, jag som annars ALLTID haft stora väskor och fått ont i mina axlar genom åren.Jag kommer att spraya de obehandlade läderdetaljerna så att det inte blir fläckar på det obehandlade vachetta lädret men det är upp till var och en att välja hur man vill göra med dessa delar. Jag som älskar crossbody väskor har därför fallit för denna modell, den passar mig och min livsstil.Lägger in en video med en Youtube review av denna ljuvliga väska om ni skulle vara nyfikna på den och på vad som ryms i den.


Ja, denna fick bli min julklapp till mig själv i år och jag är så nöjd!
Hoppas ni får en fin första advent. Idag ska det bakas och jag ska försöka lägga upp några av de luckor jag öppnat i mina fyra adventskalendrar om jag hinner :-)

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER