tisdag 19 december 2017

NATURA BISSÉ - DIAMOND EXTREME SERIEN

Jag har som ni vet gått all-in på Natura Bissé serien och ser efter ca 5 veckors användning redan resultat på mina pigmentfläckar, inget dramatiskt men absolut en synbart förändring. Detta är betydligt mer än jag fått av andra produkter genom åren. 


Jag köpte julpaketet som fanns på Aktive Hudvård där man fick både ögonkrämen och ansiktskrämen. Billigt var det inte men jag hoppas de är värda investeringen. 


Denna ögonkräm från Natura Bissé Diamond Extreme Eye ska ha en dubbellyftande effekt inifrån och utifrån. Denna ska minimerar synbara mimiska linjer och rynkor samt ge fukt dygnet runt under 24 h. Diamond Extreme Eye ska även reducerar svullnader och mörka ringar och förbättrar mikrocirkulationen under ögonen. Jag har provat den redan i ca 4 veckor och den ger verkligen effekt på min hy, min hy känns spänstigare och mina rynkor mindre djupa. Den största skillnaden tycker jag är att mina ögonlock inte längre hänger ner lika mycket, jag har fått en piggare blick på väldigt kort tid.


Så här beskrivs denna på bland annat Hudotekets hemsida:

"Natura Bissé Diamond Extreme: Ger synbar fasthet och förbättrar elasticiteten i huden. Balanserar upp hudens fukt och näringsnivå. Minimerar synbara mimiska linjer och rynkor. Regenerande och vitaliserande. Återställer hudens mjukhet och gör huden silkeslen. Stramar upp huden och ansiktskonturerna blir mer framträdande."

Denna har jag ännu inte börjat använda då jag har kvar av Natura Bissé Essential Shock Intense Cream som jag använder på kvällen.

Hoppas ni har börjat varva ner inför julen?

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Jag köpte också det paketet. Jag tycker de har haft effekt. Krämerna är dyra men dryga. Ha en trevlig kväll./ Liselotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Liselotte, Kul att även du provat och gillar dessa!! Extremt exklusiv hudvård men den verkar faktiskt ge effekt och så får man se det som en inverstering :-)
   KRAM!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER