fredag 22 december 2017

FAVORITSMINKNING MED EN FAVORITPALETT

Under hösten har jag köpt och testat en mängd olika ögonskuggspaletter men en av mina favoritsminkningar är denna som jag gjort med Morphe paletten 350 - 35 Nature Glow paletten. 250 kronor och så många fina varma färger, vilket kap säger jag bara. 


Dessutom har mina fransar ALDRIG varit så här snygga som nu tack vare ögonfransnäringen från Combinal: Magic Lashes (och Velvet Lashes). Dessa har gjort underverk för mina fransar som var så otroligt, otroligt få och sköra efter båda mina graviditeter.


Jag älskar dessa rostbruna/röda sminkningar, jag älskar den värmen de skänker min blick.


Jag kommer att i jul/nyår lista mina fem favoritprodukter under året i olika kategorier, hoppas ni ska gilla de inläggen :-) Denna kommer definitivt att platsa bland mina favoritpaletter under 2017 :-)
Hoppas ni har en fin jul att se fram emot, min blir definitivt annorlunda i år, ensam.

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Önskar dig en fin jul även om den är annorlunda.
    Själv åker jag/vi till äldsta barnet i Göteborg.
    Bor på hotell och julmiddag där.
    Kram Titti

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER