lördag 30 december 2017

MINA 5 BÄSTA HUDVÅRDSPRODUKTER 2017

Som så många andra bloggare inom Beauty redan gjort så tänkte jag summer ihop mina favoritprodukter inom Hudvård under 2017. Jag har verkligen gått igenom alla produkter som verkligen gjort en skillnad på min hy under året. Jag plockade ut dessa 5 produkter som jag använder dagligen (mer eller mindre). Tre olika märken, fem produkter.


Natura Bissé, Acasia Skincare och M Picaut.


Från Acasia Skincare har vi årets absolut bästa sheet mask: Lift Me Up Sheet Mask är makalöst bra, den absoluta bästa sheetmasken på marknaden. Jag återfuktar, lugnar huden och ger en omedelbar liftingeffekt. Passformen är väldigt bra och sitter perfekt. Priset på denna är är 125 kr/mask och det är  prisvärt för den effekt man får med denna mask. Finns att handla på Apotek Hjärtat och i Acasia Skincares shop på nätet.


Från samma fina märke har vi denna mask, en mer traditionell sådan: Recovery Mask från Acasia Skincare. Denna är lugnande, återfuktande och plumpande. Huden känns som ny när man applicerar denna mask på kvällen och vaknar sedan på morgonen. Den läker känslig hy och lugnar huden när man bränt sig på sommaren. Den ger dessutom fantastisk lyster.
Priset är 395 kr och även detta är ett fynd för det man får.


De två produkter jag plockat ut från Natura Bissé är Diamond White Serum och Glyco Extreme Peel. Jag skulle dock även vilja slänga in fler som t ex Diamond Extreme Eye Creme som är en makalös ögonkräm som verkligen gjort skillnad för mitt ögonområde. Men tillbaks till Diamond White Serum som är en dyr historia liksom Glyco Extreme Peel. Dessa produkter i kombination har gjort stor skillnad på mina pigmenteringar (kommer köra ett eget inlägg med förre och efter bilder inom kort). Jag kan numera sminka över dessa utan en massa concealer och puder. De har bleknat minst två/tre nyanser med bara denna hudvård (under en period av ca 8 veckor), något som inte ens mina tidigare ELOS (IPL) behandlingar lyckats ta bort. Om 3 månader är jag övertygad om att de kommer att vara nästan borta helt och om det är så är dessa produkter den bästa investeringar jag gjort på länge. Ni kan läsa mer i detalj hur serumet funkar HÄR. Glyco Extreme Peel är en salongspeeling som är extremt effektiv och som ger makalös lyster samt förbereder huden för serumet så den verkligen gör nytta på djupet. Peelingen använder jag två gånger i veckan.


Avslutar med en kär favorit som fortsätter att platsa bland mina favoriter när det gäller hudvård. Detta serum har jag skrivit om MÅNGA gånger under året som gått (bland annat HÄR). Den har verkligen imponerat på mig, mer än t ex svindyra Bioeffects EGF serum, den går snabbt in i huden, ger massor av lyster, fukt och plumpar huden. Fantastisk och dessutom ekologisk, win-win helt enkelt. Denna ser jag alltid till att ha hemma i badrumsskåpet.

Nu närmar sig ett nytt år, 2018. Detta är året då jag kommer att bli lycklig och skratta igen och om jag har tur kanske finna kärleken på nytt, vem vet ;-) Hoppas ni har en fantastisk dag och jag ska försöka göra ett inlägg innan nyåret börjar, vi får se :-)

Tills dess, ta hand om varandra och se till att skratta mycket!

KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Alltid kul med bra hudvård, tror jag skrivit innan att jag är helt hooked på K-beauty, vilka resultat man får :)
  Gott slut och Gott Nytt
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 2. Jag älskar sheetmasken. Har alltid några hemma. Jag tänkte använda en i dag. Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 3. Stor kram till dig fina och TACK för alla fina hudvårdstips som jag slukar!
  Mest vill jag skicka kramen för att du ska känna värme och jag är säker på att 2018 blir DITT år! Jag hade 2015 ett sånt år som du har haft under -17 och man kommer igen, tro mig♥
  Måååååste bara ha sheetmasken nu! :)

  Sov gott!
  ♥♥♥
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER