måndag 18 december 2017

NÅGRA FAVORITER FRÅN MINA OLIKA JULKALENDRAR

I samband med mina fyra (4) beautykalendrar har jag fått en massa nya prover att testa, väldigt få full size produkter i dessa, förutom Lumene som imponerar och Lookfantastic som jag är positivt överraskad över. Skincity har varit ojämnt, mest hudvård och inte alltid anpassat till just mina behov dock gillar jag deras maskpensel och visa av proverna har varit helt ok.


I Lookfantastic fanns denna fuktmist från lyxmärket Omorovicza som jag verkligen gillar men vet ej om man har råd att ha den i badrumsskåpet :-)


Doftar ljuvligt och lämnar huden med en fin glöd :-)


I lookfantastic fanns även detta fina Banana setting puder som ger en fin fixering efter att man lagt sin foundation, denna gillar jag skarpt. Från Skincity gillade jag dessa två luckor, inkl deras fina maskborste som jag lagt i mitt badrum.
Biodrogas CC cream är väldigt fin men var slut när erbjudandet kom med rabatt i Skincitys egna julkalender på nätet.....typiskt. Jane Iredale har jag alltid gillat och dessa två produkter passade mig finfint. Ett glans som ger färg och en lättfärgad dagkräm, perfekta att ha i resenecessären :-)Bästa överraskningen var dock i Lumenes adventskalender: The Original Beauty Blender!! Jag säger bara WOW, denna använder jag massor så jag blev väldigt lycklig över denna. Tack Lumene för en väldigt bra kalender! Dyrast är alltså inte alltid bäst!

Hoppas ni har haft en fin tredje advent! Här ska det bakas lussekatter ;-)

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER