onsdag 28 oktober 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT och angående kommentarer

Här kommer en bild av dagens Odd Molly outfit. Ni får ursäkta att det blev badrumet istället för annan trevligare bakgrund, det var bättre ljus helt enkelt.

Lovely Knit i Almost Black med den vackra storfavoriten Doily Blouse i Chalk.


Detaljer! Den här blusen har allt!! Rätt längd på ärmarna, fina detaljer och underbar passform. Aningen dyr, men faktiskt värt pengarna tycker jag, har redan använt den massor.
För först gången gick jag ner i storlek på Lovely Kniten och den satt faktiskt mycket snyggare på, verkligen skillnad. Jag har alltid haft st 2 i denna men provade storlek 1 och den satt perfekt.

OBS!! Det finns de som går in till andra Odd Molly bloggar (som till rara Bina) och undrar hur man lämnar kommentarer på min blogg. Det är bara att skaffa ett googlekonto (kostar inget och går på 2 minuter), ni kan bara googla på google-konto så hittar ni hur i ska göra. Anledningen till att jag inte låter alla skriva inlägg hur som helst är att jag inte vill ha Anonyma (elaka) kommentarer. Vill man kommentera är man mer än välkommen men då får man stå för det man säger. Man kan alltid skiva under ett visst alias men Anonyma är inte välkomna.

Ha en bra dag allihop!

KRAM

2 kommentarer:

  1. Superfint! Lovely-koftorna är mina "favvos". Blusen är ju klockren under. Jag har en Biarritz som jag gärna använder under. Blir lite liknande som denna blus.

    SvaraRadera
  2. åh, va fint! :) Blir mer o mer sugen på en sån kofta.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER