söndag 18 oktober 2009

MIN STILIKON SEDAN UNGDOMSÅREN, AUDREY HEPBURN

Malena hade idag ett inlägg om en kändis som inspirerat henne. Min är och har alltid varit AUDREY HEPBURN. Hon var inte bara vacker och oerhört talangful inom sitt yrke, hon arbetade aktivt för UNICEF under stor del av sitt liv. Jag älskar hennes stil och beundrar henne som person.En mer nutida källa till inspiration, dock inte någon jag skulle kalla för STILIKON är Angelina Jolie. Hon har en sober och ganska tidlös stil som tilltalar mig.


Hon är en vacker, tänkande kvinna som försöker engagera sig i UNICEF och som föröker påverka genom sitt kändisskap. Sen kan man tycka vad man vill om henne okontrollerbara begär efter fler barn....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER