onsdag 21 oktober 2009

EN GAMMAL GODING FRÅN ODD MOLLY - VELOUR DRESS

Eftersom jag vet att det idag dimpat in en hel del paket från Campadre till en hel Odd Molly-fantaster tänkte jag visa min fina Velour dress som säkert många köpt! Ett underbart hemmamys plagg tycker jag!
Jag har kombinerat den idag med min färgstarka Spoiler skirt i PINK för lite mer liv och mitt fina knythalsband.

Blev era Campadre inköp lyckade?? Jag har även den fina Melton Shawl Coat sen innan, har knappt använt eftersom jag varit så rädd om den, kanske dags att damma av den.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag brukar kika in här då och då för att kolla på dina fina outfits. Det är jättekul och inspirerade så fortsätt gärna med det :)

  Hämtade ut ett likadant paket idag från Campadre. Tyckte den var okej att mysa runt i hemma, men inget jag har på jobbet;) Gjorde som du och hade en likadan underkjol fast i dark powder till. Den matchade den lilla rosetten perfekt.

  Linda :)

  SvaraRadera
 2. Håller med. Den är jättesöt. Dock väldigt vardaglig. Har liknande från olika kollektioner men inget jag har på mig ute bland "folk".

  SvaraRadera
 3. Haha, så himla kul. Den här poppar upp i alla bloggar idag.
  Själv sparar jag på min någon dag.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER