tisdag 20 oktober 2009

VINTAGE SERIES BY KAPPAHL....SÅ FINT

Jag tog en snabb sväng vid lunch och passade på att prova en del av dessa godingar. Vackra plagg med fina detaljer. Hade kunnat köpa en hel del men jag håller mig.....jag ska inte köpa mer, jag ska inte köpa mer (har blivit mitt nya mantra).

Här kommer lite provbilder, vad tycker ni? Tummen upp eller tummen ner?
Den här förälskade jag mig i och kanske ska jag slå till, vad tycker ni?
Man ser inte alla fina detaljer tyvärr, men denna är såååå fin!


Den här var fin men fanns inte kvar i min storlek....typiskt.

Köpte en del plagg till min äldsta dotter, en superfin bomullsblus och den lilla teddyvästen:
De här var verkligen underbara i detaljerna!

Ska ni köpa något ur denna serie?

3 kommentarer:

 1. Tummen upp! Ska imorgon säkert gå och köpa något plagg. Tack för tipset! Tycker kvinnorna klädde sig förr mycket stiligare och kvinnligare. Men konstigt nog tycker jag flickversionen av den spetsiga vita skjortan är finare än den för kvinnor. Jag har själv från den tidigare Vintage Stories -kollektionen en kjol och en söt topp.

  SvaraRadera
 2. Tack Zicrah!!
  Kul att höra! Jag tycker precis som du. Kvinnor klädde sig mycket kvinnligare och finare!

  SvaraRadera
 3. Barnkläderna är bedårande! Men ja, jag tycker om hela denna serien. Lite gammeldags, lite spets, lite ovanligt...me like! :) KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER