fredag 23 oktober 2009

VAR INNE I ODD MOLLY BUTIKEN IDAG.....

Vackra Veronica hade en helt underbar Odd Molly klänning som jag sett hos Amy (Fitts and Company) tidigare för fanatsisummor och som är HELT bedårande!!! #133 Escapologist Dress, min nya drömklänning:
Veronica är en av anledningarna till att jag faktiskt handlar ganska ofta i Odd Molly butiken. Hon är otroligt trevlig, ärlig och service minded. Hon ska ha en stor eloge för detta! Det är inte särskilt många som är det idag, konstigt nog om man nu jobbar inom service branschen. Dessutom är hon otroligt vacker i alla odd mollys kreationer! Tack Veronica för ditt tålamod och för att du alltid är så otroligt glad och trevlig när man kommer förbi!

Vi ses imorgon!!

4 kommentarer:

 1. Den där klänningen är så vacker! Den spanade jag på rätt tidigt då jag anar att det är den H.Ch bär under NoworNeverkappan jag älskar.
  I brunt var den än vackrare och på vackra Veronica gör den verkligen rättvisa.(jo, jag vet vem hon är ;-) )

  Helgkram!

  SvaraRadera
 2. Hei fra en norsk molly-fantast! Jeg drømmer også om - 133 Escapologist Dress, og kan ikke finne den her i norge.
  Hvilken Odd Molly butikk snakker du om??? Stemmer det at de er små i størrelsen, at man må gå opp i str?

  SvaraRadera
 3. Hej Mollyana: Tyvärr denna klänning blev tydligen fel i produktionen och blev alldeles för liten upptill. Jag har lyckats få ett ex enbart för att butiksägaren känner Odd Mollys företrädare personligen. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig! Vet att AMY på Fitts & Company som jag har en länk till överst på min sida har haft en kvar i st 1, men den är snarare motsvarande en storlek 0. Annars har jag inte heller sett att någon annan tagit in denna i sin butik.
  Kram och lycka till!
  Jätteroligt att du besöker min blogg!

  SvaraRadera
 4. Vet du hva? jeg har fått tak i på en på MissGreta.se :-)
  Nå er jeg lykkelig :-) Finnes noen igjen...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER