lördag 31 oktober 2009

ODD MOLLY SPECIAL: #8A ALLOVER PRINTED COTTONPOLY TEE

Imorse gick jag upp tidigt med tjejerna och hade då tid att ta en titt på alla mina vackra Odd Mollysar och fundera  om något skulle ut på Tradera eller behållas. Fokus kom till #8A Allover printed Cottonpoly tee. Här bjuder jag på ett antal kombinationer som jag tycker är superfina.

Idag är jag inte huvudlös, huvudet är med, bara ansiktet som fattas....tro mig inget att se...osminkad, trött och med mörka ringar under ögonen. Men outfiten är HELT underbar tycker jag, en oväntad och häftig mix, eller vad tycker ni?


#8A, Cottonpoly, Spoiler skirt i Rose, by Malene Birger skinnskärp och H&M kofta.


En mera uppklädd och sober variant, här tillsammans med Odd Molly kavaj från förra året och min vackra kjol från 2007-års kollektion.
Utan kavaj! Så fin!!

Visst är det fina kombinationer?

Dagens Odd Molly kommer lite senare idag.
KRAM på er alla och hoppas ni har en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Å, det där skärpet är så fint har trånat efter det sedan jag såg det tidigt i höstas. Du råkar inte vet var det finns att köpa numera? Har letat mig blå efter det.
  Väldigt fina outfits, men den första är nog bäst.

  SvaraRadera
 2. Hej Frida,
  Tyvärr finns den inte längre i butik men jag har hört att TinTinstyle kommer att ta in den igen nu till våren;-)
  Tack för din fina kommentar!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fina kombinationer. Gillade inte alls cottonpoly i början, men den vinner i längden.

  SvaraRadera
 4. Vacker och elegant som vanligt kära Molly-holic :)

  Cottonpoly gillade jag inte heller, men när jag ser den på dig så får den ett helt annat uttryck!

  Ha en underbar lördag!

  SvaraRadera
 5. Jätte elegant som Sunblizz redan skrev!:) Visst är det nu den kjolen jag också har (dock i fööör liten storlek, men tränger mig in i den ändå;)). Jättesnyggt med kavajen till, just så vill jag också vara klädd imorgon. Härligt!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER