lördag 31 oktober 2009

ODD MOLLY KLASSIKER FRÅN KOLLEKTIONEN "THE ART OF NON SENSE"

Tänkte visa lite bilder på en klassiker som jag haft hängandes i garderoben ett bra tag nu. Denna vackra blus, jagade jag när den kom ut, var som besatt av denna. Det var bara en butik i mitt närområde som tagit i den och den tog slut direkt. Hade dock tur att tjejerna där lyckades få tag på en till mig.

Fina korstygnsbroderier och vacker spets! Riktigt gediget hantverk, inga lösa trådar eller slarvigt sydda fållar. En perfektion av detaljer! Ryggen har små pärlemoknappar hela vägen!Här ser ni en närbild! Riktigt hantverk!
Jag har som sagt gått igenom mina Odd Mollysar idag! Man upptäcker hur mycket som bara hänger i garderoben oanvänt! SKAMLIGT!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM

6 kommentarer:

 1. Ja, du. Att gå igenom sina Mollysar är något jag också borde göra. Där hänger en hel del grejer längst in. Häromdagen kom jag på att jag har en Pilgrim Dress för att A-K visade den. Det hade jag totalt glömt bort faktiskt. Fin blus. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så söt. En riktig mollyklassiker. Jag älskar alla OM:s korsstygnsplagg, finns ju från flera kollektioner. De känns så lyxigt arbetade!

  SvaraRadera
 3. Ohh vilken vacker blus!! Såå fin! Snälla du! Berätta för mig hur du får sidelement på båda sidor av din blogg!! zikzak_78@hotmail.com
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Vilken ljuvlig liten skapelse! Jag gillar verkligen deras helbroderade plagg. De känns så genuina på något sätt. Kul med små skatter ur äldre kollektioner. Man blir liksom lite mer ensam om plaggen då känns det som. Tror verkligen inte att det gjordes lika stora kollektioner då, så de är liksom mer sällsynta.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER