måndag 12 oktober 2009

PROVNING AV ETT URVAL AV ODD MOLLYS VINTERKOLLEKTION! ÄNTLIGEN!!

Jag åkte till NK i Stockholm efter tipps från Katinka och Pinglas (tack tjejer). Här kommer provning utav några gobitar från odd Mollys vinterkollektions släpp. Referensram: jag är ca 172 cm lång och vanligtvis en normal st 2 i Odd Molly toppar/koftor men jag går oftast upp till st 3 i deras mer figursydda klänningar/kappor/kavajer. Jag är en stor st 38 - liten st 40 (uppskattningsvis).


#14 Deidres Dress, i Chocolate, st 2
Denna var en överraskning, den satt ovanligt snyggt och var skön i materialet kändes dock mer som frotté i kvaliten, inte velouraktig alls. Men det var satt ovanligt snyggt och passade perfekt till Odd Mollys
standardunderklänning.
 Den här kan jag faktiskt tänka mig, kostar ca 1.600 kronor villket är överkommligt för denna vackra klänning. Dock lite myspysvarning, men det kan vara skönt attvara snygg hemma också:-)#153 Voile short dress i Chocolate, st 2.
Denna kändes helt OK i storleken normal till smal i passformen. Dock ganska snäv över bysten, jag är ca 80C och denna sitter figurnära.Jag gillade passformen och de fina detaljerna, den känns dock aningen tunn och känslig i kvaliten men definitivt en klänning som jag kan tänka mig, dock inte i denna färg. Denna kostar ca 1900 kronor och relativt sätt prisvärd, pga av de fina detaljerna och passformen.#129 Brand New 2hand dress, i CHOCOLATE, st 2
Denna klänning som så många av oss suktat efter. Denn var figurnära men en st 2 satt bäst på mig, st 3 blev pösig och så ska den ju inte sitta. Fina detaljer och underbart tyg MEN....


På ett så pass dyrt och exklusivt pagg förväntade jag mig i varje fall en underklänning! Den är supertunn i kvaliten, genomskinlig på sina ställen (man ser BH, linne, underklänningsbanden under klänningen vid axlarna) och den känns bräcklig i kvalitén. För priset på 3.500 kronor kan man nog hitta finare Odd Mollysar tycker jag, men det är ju bara min personliga åsikt. Jag blev besviken.....men det är klart förväntningarna var HÖGA!Här är den i st 3, de hade inte st 2 framme och ni ser att denna "hänger" lite mer på mig. Tyckte INTE denna färg var smickrande på mig, man försvann helt och blev superblek, men detaljerna syns helt klart mer här.


En mix som jag tyckte dock blev ganska lyckad var att mixa #130 Cupcake Top och denna vackra klänning. Dock tyckte jag priset på Cupcake Top var ANINGEN saftig, 2800 kronor!! Den får därför förbli en dröm....


Tyckte den var fin som kofta!


#153 Voile short dress i Chalk, st 2 var desto roligar att prova. En sån här lär jag köpa om jag inte lyckas få tag på den röda! Så fina detaljer och broderier. Gillade verkligen färgkombinationen.


EN STOR FAVORIT!!


Pow WoW jacket och byxor! St 4 på byxorna och st 2 på kavajen.....kändes märkligt men Odd Molly gör pyttepyttesmå byxor....passar inte min päronformade kroppsform. Kavajen var jag helt såld på sist jag provade st 1 i Odd Molly butiken men nu vet jag inte....fin men det finns andra finare saker, kanske.....
Knapparna är SUPERFINA!!


Var även tvungen att prova #81 Tassled Pet Scarf, i Dark Pink. Pris ca 1.500 kronor och den var verkligen SUPERFIN! Får se om det blir en sådan. Mjuk, inte luddig och vacker i färgsättningen.

SLUTSATS: favoriterna blev nog Deidres Dress, Voile short dress och POW WOW jacket. Tyvärr lite för dyrt att köpa samtliga dessa plag dessutom fanns ju inte min favis: #139 glazing superfrill top.Håll till godo och vi ses imorgon!
P.S. Det har kommit ett paket från AMY i WALLA WALLA....bilder kommer snart.....tssss

13 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att se och läsa om alla plaggen och se dig prova de! Det ger så mycket mer än bara produktbilderna!! Jag har varit sugen på Brand new men jag tvekar mer och mer faktiskt, den är dyr och frågan är om den är värd det... Har beställt en Volie dress i rött som jag ser fram emot mer och mer, inte minst med tanke på dina och Pinglas bilder.
  Tack för titten, nu är det Katinkas provning också... :-)
  Kram Ina

  SvaraRadera
 2. Tack för super fina IRL bilder!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har föresten redan klickat hem en Voile short dress i chalk, tvekade lite innan jag bestämde mig för färgen. Jag kom fram till att jag har så många klänningar i starka färger så det blev chalken till sist.

  Den var ursnygg på dig:-) Hoppas den blir bra på mig med!

  SvaraRadera
 4. Jättefina plagg och du passade fantastiskt bra i den vita 153:an!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina grejor! Håller med om att det borde följa med en underklänning med Brand new. Blev överraskad av den bruna. Den var helt klart mer din färg o frågan är om det inte skulle vara det för mig också. MEN-nu är jag så sugen på Powbyxorna efter att ha sett dem både hos dig o Katinka.
  Voileklänningen var jättefin på dig! Den ska du ha tycker jag!

  KRAM och TACK för visningarna!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för visningen!
  Deidres Dress är en riktig fining.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Härlig visning du tog oss med på! Det är alltid kul att se kläderna IRL. Favoriter som floppar, och sådant man inte höjt på ögonbrynen för som plötsligt blir intressant. Håller med om att Deidres dress och voile short dress var finast. Hoppas vi får följa med ut igen vid tillfälle. Kram!

  SvaraRadera
 8. Tack för den fina visningen! Så roligt att se de fina plaggen på dig. Voile short dress var verkligen jättefin på dig! :)

  SvaraRadera
 9. Härligt och fin är du! Deidres är jag också sugen på och fint att få se den live på dig... den tror jag absolut jag ska beställa!

  SvaraRadera
 10. Nämen...var vi på NK nästan samtidigt tro????

  Kram!!!

  SvaraRadera
 11. Tack alla för snälla kommentarer,

  Det kommer definitivt fler bilder Sara Mia, förhoppningsvis redan imorgon av alla de plagg som inte fanns hos NK.

  Kram!!

  SvaraRadera
 12. Sunblizz: Vi kanske gick förbi varandra för jag hoppas att jag i varje fall känt igen dig. Mitt huvud har ju inte synts än....hihi

  SvaraRadera
 13. Jättekul att få se kläderna på olika kroppar och storlekar. Det blir ibland helt olika plagg beroende på vem som bär dem. Är det inte ens en underkjol till 2nd hand dress?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER