fredag 6 juli 2012

ÄNTLIGEN SEMESTER OCH IMORGON SKA JAG VISA LITE REA-FYND

Nu är det ÄNLIGEN semester, jag är sliten, trött och grå. Det ska bli otroligt skönt att få gå barfota i gräset, känna sommarljummen vind i håret, gå i maxiklänningar som inte klämmer någonstans och få äta mig mätt på jordgubbar. Nu ska jag sova och imorgon ska jag flasha en del av mina REA-fynd, för ja, det har blivit en del, därav min garderobsförsäljning ;-)


Hoppas ni har det bra! Imorgon är jag ledig och ÄNTLIGEN har jag sommarlov :-)
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åhhh Vad skönt för dig! Hoppas du får en underbar semester och att båten inte krånglar!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en härlig och vilsam semester. Ska bli kul att få kika på din rea-fynd. Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt med semester. Vila nu upp dig och bara njut!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER