tisdag 31 juli 2012

UNDERBAR LEDIGHET, MASSOR AV REA-FYND & BLOPPIS

Hoppas ni alla har/haft en fin semester och att ni njuter av den fina sommaren. Har några dagar kvar av ledighet som jag njuter av, till fullo. Har Solat, läst en bok snart, umgåtts med mina kära, grillat (alldeles för mycket ;-), umgåtts med vännerna, åkt båt, varit i Skåne och lite runt i Sverige. Det har varit underbart att släppa jobbet och bloggen. Bara få vara i nuet och njuta av de små tingen. Men visst har det även blivit en massa fina REA-kap. En del måste ut helt enkelt när det nya ska in i garderoben och jag tänkte därför snart ha en BLOPPIS! En stor sådan men REA-priser ;-) Inget kommer att kosta mer än 50% av nypriset och det mest kring 60-70%. Mest nya, endast provade plagg och riktigt fina saker utlovas, toppen för er som har ungefär samma storlek som jag, dvs 38/40. Men nu tänkte jag visa upp en vacker Odd Molly klänning från Pre-fall: Sigh l/s Dress i storlek 2 i färgen golden porcelain.....såååå skön och snygg på.
Väldigt enkel och rak model, har egentligen lite svårt för det men jag gillar materialet, färgen och mönstret så jag testade den och jag gillar att man kan variera den så mycket.

Snyggast med underklänningen under tycker jag, Odd Molly Wunder lace underdress. Känns lite naket annars.
Så här ser den ut utan underklänning.

Supersnygg i sin enkelhet. Kan varmt rekommendera denna. Vet att TinTin Style, Country Dreams och en del andra butiker har denna.
Ha en fin kväll. Återkommer med min bloppis imorgon vid 19:00. Håll utkick då ;-)
Kram!!

10 kommentarer:

 1. Vad härligt att ha dig tillbaka i blogg-världen. Måste säga att denna klänning vinner i sin enkelhet. På produktbilden står den sig rätt slätt, men jag gillar den skarpt. Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig semester! Hoppas du får ladda batterierna. Får spana i din bloppis, kanske passar nåt när jag nu gått ned en storlek... Går mest klädd i shorts och tshirt om dagarna denna tid, men behöver en del till hösten när jag ska börja jobba igen nu snart... kram Milla

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jättefin är du i den enkla klänningen tydligt att du kan bära upp den. En fråga ...jag letar efter en Saraband dress inte är det så att du har en att sälja?
  Kram
  Stina

  SvaraRadera
 4. Hej Stina,
  Kan hända att jag kan sälja den vackra klänningen. Har den i Chalk i storlek 2 men den var dyr och jag vill inte REA ut den. Lämna din mail så kontaktar jag dig.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Hej igen,
  Stina: tror inte jag kommer att sälja den. Provad den precis och jag älskar den fortfarande. skulle ändå inte sälja den under 2.000 kronor.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Precis vad jag letar efter. Finns en på tradera men det är bara en 1:a. Min mail är
  christinaboman@hotmail.com
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fin du är! Jag är lite nyfiken på den, får se om jag kan prova den någonstans.. Kram och skönt att du har haft en härlig semester!

  SvaraRadera
 8. Ok såg ditt inlägg nu. Skulle du kunna ha stl 1? Jag har ju samma strl som du men det finns en för 800 kr i stl 1.
  Någon annan som vill sälja sin Saraband dress 2:a i chalk?
  Kram på er

  SvaraRadera
 9. Hej Stina: Jag hade inte kunnat ha den i storlek 1, då blir den för snäv över rumpan och bysten. Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Vacker är du i den fina tjej och klänningen är så mycket finare verkligheten än på produktbilden;)
  Vilken underbar sommar du har haft!

  Många kramar
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER