söndag 8 juli 2012

ÄNNU NÅGRA REA-KAP - CEREMONY STRAP DRESS & TRICOLOR

Här kommer lite fler bilder på rea-kap från Odd Molly, en del av mina senaste reafynd (Odd Molly, Valerie, Hunkydory) kommer från Mathilde, lokala butiker, Maritza, Ebba, Valerie på Mood och vissa från Odd Molly-butiken. Klänningen från Odd Molly, Ceremony Strap dress är i storlek 1 (fynd från Deepfling), samma som den vackra kofta som heter Tricolor Cardigan (30% Odd Molly-butiken). Odd Molly-butiken har fortfarande större delen av kollektionen på 30% men mina silkesplagg (wrap, silkesunderklänning och silkeslinne) är samtliga inköpta på 50% där. Fick höra att de snart skulle sänka sin 30% till 50% men det var oklart när det skulle ske så det kan vara bra att RINGA innan man åker dit om man vill vara säker på att ALLT är på 50%.Perfekt match till de vackra klänningen är denna fina kofta.

Storlek 1 i Tricolor Cardiga går att knäppa men jag tycker den blir väldigt fin med ett band som knyt istället.
Detta är en söt kofta som jag tidigare helt missat och jag upptäckte den först i samband med REAN.

Här provar jag den även till min favoritklänning från Provrummet, Troy Long dress (storlek M).
Verkligen en liten pärla.

Hoppas ni har en fin kväll, måste rusa nu och sätta ihop min lilla 5-årings nya säng och skrivbord.
Vi ses imorgon.
KRAM!!


8 kommentarer:

 1. Superfint! Den koftan har jag också kikat lite på men priset har avhållit mig...Har inte sett den i någon butik här i Gbg. Kram

  SvaraRadera
 2. Har Odd molly butiken 50% nu???
  Kram cia

  SvaraRadera
 3. Hej Cia,
  Nej, bara en liten del är på 50% men på måndag kommer allt att gå över till 50%.
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Ceremony strap dress är verkligen fin på dig. Vart har du köpt den? Vet du om den fanns i större storlek? Ha en fin kväll
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Hm, jag var inne i OM-butiken idag men det var inte 50% på allt. Jag sa till personalen att du har skrivit det men det gick inte att få 50%. Surt när jag åkt in till stan enkom för detta. Mvh Susanne

  SvaraRadera
 6. Alltid lika kul med rea-fynden! Ska tillbaka till OM-butiken nästan vecka för att kika lite till! ;) Tidigare på rean, i juni, upptäckte jag en supersöt sommarklänning som jag har missat. Nånting med Babydoll lace dress. Den perfekta midsommarklänningen, endast 30% på NK men supersvår att få tag på.
  Kram! Lotta P

  SvaraRadera
 7. 50 % REA startar nu på onsdag - imorgon alltså. /Charlotte

  SvaraRadera
 8. OOh, den svarta ceremony strap dressen är superfin. Har sökt och sökt den i storlek 1, men den är slutsåld överallt. Du har väl inte tänkt sälja din ;)? Ha det bra =)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER