måndag 30 juli 2012

ATT LANDA HEMMA IGEN

Efter ett par veckors flygande och flängande är vi äntligen hemma igen. Det har varit fina dagar i bland annat Skåne men det är alltid skönt att komma hem till sitt eget. Tänkte därför passa på att visa upp lite fina shoppingfynd som hamnat här under sommaren. En vecka till av semester men båt, sol, grillning och allmänt varva ner. Här kommer mitt fina Valerie-fynd från Sid & Sally som jag lyckades hitta på 50% REA. Den underbara silkesklänningen som man även kan ha som kjol och som är sval och skön på.

 Jag har storlek 38 i denna och som ni ser den är den elastisk upptill så den är ganska generös i storlek och så ska det vara. Ljuvligt mönster och tunn, tunn.


Lagom lång till mina 1,72 cm. Vilket gör att man även kan ha den som kjol.

Här ser ni mina bh-band under men jag tycker inte att det stör särskilt mycket.

Fint även med ett silkesband i midjan.

Min favoritklocka på: TRIWA Brasco som jag köpt från Country Dreams och som jag fått så mycket beröm för under sommaren.

Har haft den fina Bikett jacket på i vitt från Odd Molly och den fina REA-koftan som jag köpt på Odd Mollys online store.

Söta Rusell-Cardigan från Odd Molly i storlek 2 (normal i storlek) är verkligen ett plagg jag upptäckte sent, typ på REAN. 
Perfekt kombo med mina UGG-sandaler från förra årets REA.
Nu ska vi ut med båten. Ses lite senare.....har såååå mycket fina bilder att dela med mig av.
Hoppas ni alla har en fin sommar.
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER