onsdag 25 juli 2012

SOMMARLOV - OM KONSTEN ATT STANNA UPP

Som ni märkt vid det här laget så är det väldigt lite aktivitet på bloggen. Dels för att jag försöker leva i nuet med mina älskade och dels för att uppkopplingen stundtals inte ens funnits när jag varit ute på äventyr. Sommaren är alltid förknippad med förväntningar och dessutom med en massa måsten som måste betas av. Det är inte bara en tid för avkoppling och vila som de flesta av er vet. Jag gör inte särskilt många egna val under sommaren, det mesta är förutbestämt av tradition och av hänsyn till andra. De få dagar jag själv får bestämma är underbara, få och dyrbara. Snart är jag tillbaka i gamla rutiner, snart har jag bra uppkoppling och jag har en hel del REA-fynd att visa upp och spännande kombossar men ett tag till förblir det lugnt och stilla på bloggen. Här är lite sommarbilder från min sommar, so far.

Båtliv, skärgård, sommarstället, lugn och till och med tid för läsning....nu har jag sommarlov.
Hoppas ni alla har det bra ute i den svenska sommaren, med allt vad det innebär.
Kram!!

2 kommentarer:

  1. Ser så skööönt ut, vännen! Här regnar det:/ Njut för oss också!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Mys på! Bra att kunna ta det lungt och ha det bra utan något som kallar på en, ser fram emot att se dina fina Rea fynd sen:) kram Nilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER