söndag 1 juli 2012

NÅGON HAR KAPAT MITT HOTMAILKONTO!! HJÄLP!!

Vakande imorse seg och trött efter att ha haft en trevlig kväll igår med god mat och vin till sent. När jag sedan skulle in på mitt hotmail-konto på morgonen och se vad som hänt under dagen igår så ser jag att den blivit spärrad och när jag försöker låsa upp den kan jag enbart välja att få en återställningskod skickad till en gammal jobb mailadress som jag inte längre disponerar över, så här sitter jag alldeles låst och svettig över att jag inte kan komma åt mitt konto längre. Har fått kod via mobilen men den låser inte upp kontot trots att jag ändrat lösenordet. Har någon annan råkat ut för detta och vet hur man ska få kontot återställt? Man inser hur otroligt utsatt man är när något sådant händer.


Någon därute som kan hjälpa mig??
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Din hotmail skickar ut mail med länkar man ska klicka på (jag fick ett igår). Jag har även fått från andra personer jag köpt av på Tradera. Min dotter råkade ut för samma problem som du har nu; det gick massutskick från hennes mail med länkar man skulle klicka på.
  /Ewa

  SvaraRadera
 2. Hej, hände min syster också. Exakt samma. Hon öppnade upp ett gmailkonto istället. Säkrare.

  /T

  SvaraRadera
 3. Ta och gå in på Help Center som du hittar nere till höger på sidan. Där borde du kunna få hjälp.

  SvaraRadera
 4. Har aldrig råkat ut för det däremot fick jag ett obskyrt mail från dig så jag förstod att det var nåt sånt! Eller förresten, jag har blivit hackad med men det räckte med att byta lösenord har jag för mig. Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 5. Vet bara att min bästa vän precis fått det kapat. Jag fick ett skitskumt mail från henne för några dagar sedan. Jag vet inte hur hon har löst det. Hoppas det löser sig för dig.

  SvaraRadera
 6. Dessutom har någon snott dina bilder till en Tradera-auktion.

  http://www.tradera.com/odd-molly-klanning-tadaa-long-dress-dark-indigo-stl-1-auktion_301742_159022761

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER