måndag 2 juli 2012

ETT VACKERT REA-FYND FRÅN SMOOPH

Jag har inte haft styrkan, kraften, inspirationen att blogga på ett tag....jag känner mig svag, trasig emellanåt och sliten. Det ENDA och jag menar verkligen det ENDA som håller mig uppe är mina Sessor. Mina underbara, vackra, snälla och kloka tjejer som ger mig mening och riktning. Utan dem hade jag nog väldigt lätt kunna bli en konstig, självisk, frustrerad, bohemisk kvinna. Det som håller mig på rätt kurs är mina underbara tjejer som jag är så otroligt stolt över. De kommer att bli makalösa personer när de blir vuxna, det vet jag redan utan att behöva ha några förväntningar eller planer. Jag ser dem för vad de är men sina olika personligheter och de enda jag vet är att de ALDRIG får jobba inom den branschen/yrke där jag själv är. Jag hade aldrig valt detta yrke om jag hade vetat vilka uppoffringar som skulle krävas av mig, så när mina Sessor får chansen att välja (och de kommer att kunna välja vad de vill) ska de få välja fritt. Det enda som jag kommer att säkerställa är att de brinner för det de ska jobba med. Nu till dagens outfit, vackert REA-fynd (70% REA hos TinTin Style som inte har kvar några av deras plagg för övrigt).Snygg tillsammans med Odd Mollys Timeout Wrap Cardigan i Chalk, storlek 2.

Nu blir det soffläge för mig, imorgon väntar ännu en intensiv jobbdag.
Ha en fortsatt fin kväll, nu är sommaren här!
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Massor med stora varma styrkekramar till vackra dig<3

  SvaraRadera
 2. Hej!!

  Vad fint att du delar med dig! Det är lätt att man bara ser det fina, underbara i folks liv och att man tror att alla fina bloggare alltid är på topp och att DERAS (era) liv är perfekta, medan man själv har diverse brister och dåliga dagar, stress, felaktiga livsval etcetera. Toppenbra av dig!!

  Förövrigt uppskattar jag verkligen din blogg, din klädstil och dina bloppisar.

  Ha nu en riktigt fin vecka! Tack för att du bjuder in oss i ditt liv och delar med dig.

  //Helena

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Fina ord!!
  Vad jobbar du med om man får fråga? Har läst din blogg under en längre tid och har funderat över det mycket.
  /
  Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Anna: Tyvärr inget jag kommer att gå in på, jobbar i en väldigt liten, smal bransch därav min anonym blogg av både jobb och familjeskäl.
  Kram!

  Helena & Fenxumamma: Tack rara tjejer.

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Jag tycker om din blogg. Du uppdaterar och skriver fint.
  Var rädd om dig.
  "Du har bara ett liv och du är regissör"

  Kram, Yvonne

  SvaraRadera
 6. Önskar dig ny styrka och att din situation vänder till något betydligt bättre snart. Skönt att du har din fina familj att ladda batterierna hos. Supersöt och somrig klänning till bästa fyndpriset. Kram!

  SvaraRadera
 7. Hoppas att det blir bättre snart! Kan inte maken stötta dig lite? Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej! Tack för ditt inlägg! Du är en bra förebild för dina barn dessutom för andra tjejer och kvinnor då du kombinerar hårt arbetsliv m familj. Tyvärr är det väl så att ditt liv hade nog varit lättare om du varit man. Män förväntas inte ta ansvar för hem - och vardagsliv. Många män jobbar häcken av sig men får positiv uppbackning av ALLA för en man förväntas jobba hårt i yrkeslivet. Dessa män har ofta kvinnor som jobbar deltid och som njuter/skryter om sin situation. Kvinnor får sällan positiv uppbackning av omgivningen utan matas m dåligt samvete. ,. Jag älskar din blogg för du verkar inte leva i en "Truman show"/Maria, ykeskvinna, mor, gift

  SvaraRadera
 9. Maria: TACK! Det värmer att höra. Livet är inte guld och gröna skogar, så är det bara. Trots att detta är en Feelgood blogg måste den ju återspegla verkligheten om än i begränsad omfattning. Jag håller med dig om mycket av det du skriver, män som arbetar i min bransch, på min nivå brukar ha fruar som jobbar deltid eller inte alls som tar hand om "mark servicen" så att säga.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Det gör mig lite ont att höra om situationen goa du. Det är tyvärr enklare sagt än gjort att tvärändra sin situation och det är lätt att stå bredvid och bara hejja på som om det vore enklast i världen. Men du, hoppas det blir bättre! Livet är så mycket mer än detta och att hänga upp livet på bara sina barn blir inte helt bra, den dag de är stora. Jag har ju själv fått tänka till så mycket i min situation med elaka sjukdomen, och funderar förstås mycket om hur stress och oro påverkar... och hur jag vill leva framöver. Önskar dig så en härlig ledighet snart! kram Milla

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du får lite semester snart och kan koppla av. Och du måste väl inte jobba så hårt för evigt eller hur? Hoppas jag..

  Många kramar och ha en fin dag nu,
  L

  SvaraRadera
 12. Titti från Skåne3 juli 2012 kl. 13:56

  Jag blir lite ledsen att läsa om att du är nere - önskar jag kunde peppa dig på nåt sätt! Ta hand om dig och snart skiner solen igen.
  Livet går inte i repris!!
  Kan du inte byta yrke? Härligt att läsa om dina Sessor - tror säkert de kommer bli underbara människor.
  *kram*

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER