lördag 7 juli 2012

ATT HA FÅTT REA-FNATT PÅ HÖÖÖGA SKOR

Ojojoj, va jag gått loss på fina skor nu när det varit REA, HÖÖÖÖGA skor, såna som jag vanligtvis inte klarar av att gå i......vet inte vad jag tänkte på mer än att jag nu kan möta makens blick, slipper stå på tår på konserter, vinglar fram och får snygga ben framförallt, vilket skillnad. Favoriterna är skor från A Pair som är höga men bekväma och galet snygga. Köpt båda paren hos min lilla lokala butik på 70% REA!!! Ni förstår varför de inte kunde stanna i butiken när jag väl provat dessa, eller hur?
Med dessa snyggingar blir jag nästan 1,90 lång ;-) NICE!


Plattå på ca 5 cm OCH 10 cm klackar.....gäller att inte vricka foten i dessa.

På mig har jag den fina Pre-fall klänningen True Love dress från Country Dreams.

Flashar mitt snygga nagellack som Sessorna varit med och bidragit till ;-) Brunt nagellack med ett gulglittrigt överlack ;-)
Inte de vackraste tårna efter att ha varit instängda i trånga skor hela hösten/vintern/våren.....men det ska fixas.

Just dessa beiga med blommorna ska jag på dop nästa vecka tillsammans med vacker klänning och kappa från Valerie, har botaniserat en HEL del inne hos Valerie på Mood......de har ju så mycket fint.....svårt att låta bli på 50% REA. Har ni det bra en fin sommardag som denna lördag varit i Stockholm?
Jag ska iväg och träna 1 timme, sedan blir det grillning och vin med gott samvete ;-)

Åh, jag glömde....JO, det gick alldeles utmärkt att komma iväg med båten och vi börjar lägga tråkigheterna bakom oss. Vi har dessutom varit ute med en motorbåtslärare som gått igenom en massa bra manövreringstips och vi har fått träna på att ta upp och rädda människor som trillat i vattnet, etc....en massa nyttigheter helt enkelt.

Hoppas ni har en underbar dag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Man kan aldrig ha för många skor..!

  trevlig kväll och duktig du är som tränar på semestern.
  kram

  SvaraRadera
 2. Älskar skor och par 2 är sååå fina!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här i norr har det varit en varm dag om än lite "tryckande".
  Ljuvliga skor!!!
  Spännande få se din köp från Valerie.
  Hon gör så mycket vackert.
  Nästa helg ska vi en snabb tur till huvudstaden...hm ska jag hinna in på diverse affärer.....??!!
  Vi ska övernatta på Hotel J i Nacka.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Superfina!! Höga klackar gör de flestas ben snygga, dock är den tiden förbi fr min del. Får hålla mig till mer markplan..
  Låter skönt med er lediga sommar o båtnöje..njut!
  Kram

  SvaraRadera
 5. snygga skor och klänningen också! Tånaglarna med:) passade perfekt ill skorna. De sista paret apair har jag kikat på tidigare, sååå snygga! tråkigt med båten hoppas det blir bättre nu:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Oh my vad snygga skor! Och snygga spiror så klart! Låter som du har en underbar semester framöver. Det är du så välförtjänt av! KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Du har väl läst Att vara någons fru och Malenami - svårt att påverkas när andra är så inne på något. (Som svar på varför du plötsligt vill ha höga skor.)
  Är du 180 cm lång? Nästan lika lång som min syster då!
  Stina

  SvaraRadera
 8. Hej Stina,

  Jag är 1,72cm lång och med plattå och klack på nästan 15 cm blir jag 1,87cm lång nästan 1,90cm lång. Ja, så är det man påverkas av andra och dessutom är det otroligt snyggt med höga klackar, man får snygga ben, även om jag mest är bekväm av mig och brukar gå i ballerinaskor.

  SvaraRadera
 9. Tänkte fel där. Tänkte tio cm klack, inte 15. Det var inte något illa ment med att man påverkas. jag påverkas också. Även jag tycker att det är snyggt med höga klackar och köper sedan skor som jag inte klarar av att gå med mer än några meter eftersom jag egentligen bäst gillar bekväma skor.
  Stina

  SvaraRadera
 10. Vad är det för nagellack du har använt... Det är två stycken, det framgick, men vilka två?? Nyfiken för det var väldigt snyggt.

  Kram Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER