lördag 7 juli 2012

ÄNTLIGEN SOMMARLOV & REAFYND!!

Äntligen har jag "sommarlov" och jag får pusta ut, varva ner från jobbets ständiga hets och se till att få lite fräknar, mysa med mina flickor i hängmattan, lyssna på musik på hög volym och dansa lättklädd (nu när alla grannar åkt till sina sommarställen;-). Jag ska njuta, ta tillvara varje stund så gott jag kan och klappa gräsfärgade små fötter medan jag sippar vin på verandan. Jag ska läsa böcker, så många jag bara hinner och så klart lyssna på sommarpratarna. Här ser ni dagens sommarlediga stass, ett REA-fynd av stora mått, hade inte alls upptäckt denna modell eller färg för den delen heller förrän jag provade den i Odd Molly-butiken. Det var tack vare Christines fina tips som jag provade den och den sitter makalöst snyggt och bekvämt på. A-One silk wrap från Odd Molly och under den ett annat REA-fynd från Odd Molly butiken, nämligen Scentuality Slip Tank som är DYR som POKER men fantastiskt användbar med makalöst fin passform och spetsar. Behöver jag säga att jag även slagit till på två av dessa underklänningar, den röda och igår blev den i powder inköpt. Verkligen basplagg för mig som ständigt använder dessa plagg.

A-One silk Wrap i färgen Paris, storlek 2. Pris 1.899 kronor men nu på 50% REA i Odd Molly-butiken (i Stockholm). Jeans Odd Molly och Scentuality slip tank även den på 50% (nypris ca 1.900 kronor)

Här ser ni lite bättre bilder på linnet.Extremt vackra detaljer på detta linne, ett fantastiskt basplagg trots priset.
Nu ska vi ut med båten vi ses lite senare i eftermiddag ;-)
NU SKA DET NJUTAS!!
KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Hej vilken storlek har du på linnet?

    SvaraRadera
  2. Jag har storlek 3 för jag vill ha den extra rymlig nertill, men jag kan även ha storlek 2, så det beror på hur man vill att det sitta.

    SvaraRadera
  3. Tack. Den sitter jätte fint på dig. Det är säkert bra att gå upp i storlek för att spara på tyget också. Det är alltid trevligt att titta in på din blogg och läsa och se på alla fina kläder och accessoarer du visar upp. Du gör ett fint jobb. Ha en härlig semester. Med vänlig hälsning, Lena A

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER