torsdag 22 maj 2014

EN SOMRIG SOMMARKLÄNNING FRÅN ODD MOLLY

Det har inte blivit så många Odd Molly köp denna säsong, jag har helt enkelt inte fallit för årets kollektion och jag längtar mer efter stilrena klassiska plagg just nu. Ett plagg som jag dock var nyfiken på och som jag klickade hem från deepFLING är Los Angeles Moments dress från Tribute kollektionen som troligtvis var Karin Jimfeldt-Ghatans sista klänningskollektion som chefsdesigner för Odd Molly. Denna tog slut direkt, hann knappt klicka hem den förrän den var slut.


 Denna testade jag direkt att ha ett skärp i midjan till då jag tycker att den har en aning av tältvarning i modellen. Det medföljer en tråkig och ganska tajt underklänning till denna som jag skippat och istället använder en elastisk underklänning från Odd Molly från förra sommaren (tror den hette keyhole slip dress). Det behövs en ordentlig underklänning under denna då den är ganska genomskinlig i tyget. 


Jag har tagit min normala storlek, dvs 2 i denna och den sitter rymligt på.


Spetsdetaljerna är väldigt fina, liksom tyget på denna klänning.Har ni testat något från the Tribute kollektion, i så fall vad? Gillade ni den kollektionen?
Hoppas ni har det bra. Själv ska jag strax iväg till barnens skola men när jag kommer hem ska jag sätta mig på altanen en stund och njuta av sommaren :-)
Ha en fin kväll!!

Kram,3 kommentarer:

 1. Jag köpte den i ljusrosa. Stl 2 även här, vet inte riktigt hur jag ställer mig till "tältet". Så fin till sandaler och bara ben. :)

  SvaraRadera
 2. Inte riktigt fastnat för något i Tributekollektionen.......klänningen du köpt är fin....har funderat på den.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Jag funderade på den här klänningen men var osäker på tyget, tror inte den slår förra sommarens Chiffon dress så det får nog bli sommarens vita även i år :-) Håller helt med att det var finast med skärp i midjan.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER