fredag 30 maj 2014

EN VECKA MED FOREO LUNA MINI & MINA FAVORITPENSLAR

Nu efter lite mer än en vecka med FORE LUNA MINI  kommer här min första recension. Denna lilla apparat som rengör huden har blivit en självklar rutin morgon och kväll för min del. Jag har alltid varit skeptisk till sådana här nymodigheter som lovar guld och gröna skogar. Jag hade turen att få testa denna när FOREO var på NK och därför vågade jag slå till på denna. Nu ångrar jag bara att jag köpte denna som kostar 998 kr istället för den dyrare som kostar 1.498 kr, den ska ha en anti-aging mode som jag gärna skulle vilja testa. Så det får bli ett köp av den också, snart :-)Den här apparaten rengör på djupet utan att skada huden, den tar max 1.5 minuter att använda vid varje tillfälle och min hy har aldrig varit så här len. Mina porer på näsan och kinderna har blivit mindre så även rynkorna under mina ögon. Nu är det även så att huden reagerar på denna nya rutin och jag har nu den sista veckan även fått upp en del små utslag och små kvisslor som poppat upp, men jag ser fram emot att se min hy om en vecka när orenheterna förhoppningsvis är borta.
Jag kan trots huden reaktion varmt rekommendera denna apparat. En självklar del av min hudvårdsrutin framöver.Jag tänkte även passa på att tipsa om några av mina favoritpenslar, verktygen är viktiga om man ska få en bra sminkning. Mina favoritpenslar kommer från Real Techniques som gör otroligt fina penslar och till otroligt bra priser och kan inhandlas från diverse olika platser, det är bara att googla på det. The Body Shop gör också fina penslar som den stora svarta som ni ser på bilden som jag har till ansiktet för att lägga fixeringspudret på slutet.Den vinklade rougebortsten (rosa/röd) kommer från Sephora och den är superbra, nästa borste är en spetsig historia från Sigma som är perfekt att lägga ögonskuggan i ögonglobslinjen. Den stora lila som kommer därefter är en perfekt borste att lägga skugga på hela ögonlocket och även till att sudda ut kanter med (ljuvlig och även den från the Real Techniques). De två sista (den lila från Real Techniques) samt den svart/vita från MAC Nr 217 är mina absoluta måste borstar till ögonen förutom den svarat Sigma borsten. Bra borstar är ett måste för att få till en bra make-up.
Hoppas ni gillade inlägget, imorgon ska jag försöka få till lite outfitbilder men det lär bli tufft med en massa måsten som ska hinnas med under dagen.

Hoppas ni har en fin långhelg!
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER