torsdag 22 maj 2014

TIPSAR OM EN UNDERBAR PRIMER OCH EN LYSTER FOUNDATION

När jag beställde den fina lilla manicken från FOREO passade jag även på att beställa några andra fina produkter som jag varit nyfiken på ett tag. En fin primer från Clarins och en underbar foundation från GloMinerals.


 Mixen av dessa två produkter är helt UNDERBAR! 


Just denna primer från Clarins med det långa namnet: Instant Light Radiance Boosting Complexion Base är nog ett av de bästa primer jag testat (och jag har testat MÅNGA). Den ljusar upp ansiktet, ger en fin lätt utjämnande effekt och ger en fin bas för applicering av foundation. Det bästa är dock den underbara lystern som denna ger och att den känns återfuktande och vårdande på huden. Priset på denna är dessutom bra med tanke på kvalitén och resultat (295 kr hos eleven.se).Denna fina foundation har jag varit nyfiken på ett bra tag, LUXE foundation från Glominerals med Diamant pulver, bara det :-) Har inte velat beställa den då jag inte vetat vilken färg jag skulle/borde ta.
Mailade eleven.se och beskrev vilka foundation jag använder och vilka nyanser jag har i dessa och då fick jag rekommendationen att beställa färgen Brûlee som är PERFEKT till min hy. Den är inte billig men den är otroligt snygg på huden, särskilt om man gillar naturlig till mellan täckning och en hy som får en makalös lyster. Min hy fullständigt lyser och jag har fått komplimanger på jobbet de dagar jag haft denna på tillsammans med Clarins primer.Jag lovar återkomma med lite fler bilder när jag har denna på huden, men måste hinna ta dessa när det är ljust och fint på dagarna.
Ha nu en fin natt.

KRAM!!
2 kommentarer:

 1. Åh du har verkligen lyckats plocka ut godbitarna här! Jag är kär i Clarins glow och LUXE foundation! :) Roligt att höra att du gillar dem!
  Ha en skön helg!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 2. Jag har bara testat en primer!!....Clarins och gillar den verkligen.
  Kram Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER