söndag 11 maj 2014

STOR MÄRKESBLOPPIS KL 20:30 IKVÄLL, MISSA INTE DENNA BLOPPIS

Har gått igenom min garderob i helgen och gjort ännu en rensning, särskilt mina väskor, kappor och accessoarer har jag gått igenom. Massor av vackra märkesplagg och väskor ska slumpas bort, behöver få plats och dessa kommer säkert få det bättre i ett annat hem där de används. Missa inte att kika in kl 20:30 ikväll. Lauran by Ralph Lauren, Gunilla Pontén, Odd Molly, Michael Kors, Kenneth Cole, etc..


Alla plaggen och väskor är i perfekt skick, vissa av dessa är helt nya, dvs aldrig använda.
Missa inte detta. Alla priser ligger på ca 50-70% av nypriset så här kan man fynda!
Hoppas vi ses kl 20:30 ikväll.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Ojojoj ser att jag får vara här 20.30 den Michael Kors väskan hade jag gärna köpt. <3

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER