tisdag 27 maj 2014

FAVORIT FESTKLÄDSELN FRÅN ODD MOLLY

Ikväll är jag trött och aningen sliten efter en tuff start på veckan. Jag satt och gick igenom mina bilder på datorn och stannade till på dessa. Bilder på en underbar klänning och sjal från Odd Molly som för mig representerar Odd Mollys glansdagar, då man hade enorma ha-begär efter Odd Mollys vackra klänningar och man var beredd att svälta en månad bara för att kunna unna sig en sådan.


Jag älskar klänningen The silken halter neck dress och sjalen som jag är så ledsen att jag inte lyckades norpa en svart av vid en av Barkabys utförsäljningar….en tjej framför mig hann norpa den mitt framför ögon på mig….letar fortfarande efter denna i svart om någon har den och vill sälja den ;-)


Två favoritplagg som jag bara älskar. Färgen, modellen, detaljerna, passformen…..ALLT är bara så vackert och kvinnligt.


Nu är det bara att bita tag i denna korta vecka och se fram emot att få umgås i flera dagar med mina fina tjejer (maken arbetar) + en hel helg. Hoppas även ni får en bra kort vecka :-)
Vi ses lite senare!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Hej:-)
  Du ser så fantastisk ud i den kjole:-) Absolut den Odd Molly kjole, som klæder dig bedst.
  Må jeg spørge, hvilken størrelse du har på den?
  Bedste hilsener
  Connie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Connie, tack snälla! Jag har storlek 3 i båda mina. Jag har denna och en grå. Älskar dem.
   Ha en fin dag! Kram!!

   Radera
 2. Så snyggt med rött.
  Sjalen skulle gärna få bo hos mig också.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Så fint! Tack för att du visar dessa bilder, ägongodis :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du bär upp dessa skönheter underbart fint! Förstår verkligen att du älskar dem! Det står ditt namn på klänningen! Och vilken magisk röd färg!
  Ha en skön långhelg!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 5. Passar dig så fantastiskt fint! Jag hade denna klänning i annan färg förut och jag måste säga att den sitter verkligen fint på.tillfällena att använda den var dock för få. Kram Pernilla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER