onsdag 21 maj 2014

TESTAR FOREO LUNA MINI

Hinner inte riktigt med bloggen just nu även om jag har massor av att visa och skriva om. Snart, snart kommer jag att få lite mer tid och lugn så jag kan sätta mig ner och göra alla inlägg jag har i huvudet.
En sak som jag redan nu måste berätta om är den här fina lilla manicken som jag klickade hem från eleven.se och som heter Foreo Luna Mini. Detta är en innovation inom ansiktsrengöring som rensar och pealar ansiktet på ett skonsamt sätt så hudstrukturen förbättras och de döda hudcellerna försvinner. Huden får en fantastisk lyster och mjukhet.Jag var lite feg och började med att testa denna, mini som den heter som är en enklare variant av Forea Luna. Foreo Luna arbetar både med djuprengöring men även med anti-aging så den kommer nog att bli mitt nästa köp efter att ha testat denna som heter Foreo Luna Mini.Efter att bara ha använt denna i två dagar måste jag erkänna att jag är lyrisk över resultatet. Det är första gången jag märker så snabba resultat med något jag testat. Jag kommer att återkomma med en utförlig recension så snart det gått en vecka så jag kan uttala mig mer och så kommer jag att återkomma med rapporter under en 4 veckors period. Jag har testat andra produkter som Clarasonic (som jag inte alls föll för) men skillnaden här är att denna är hygienisk, miljövänligare (man behöver inte byta rengörningshuvud), mildare och den kan även användas för att förstärka effekterna av ett serum eller hudvård. Jag är verkligen imponera hitintills.

Hoppas ni har det bra och att vi ses här snart.

KRAM!!5 kommentarer:

 1. Så roligt att höra! Jag fick en mini-facial av Foreo på NK där de demonstrerade både den lilla och den stora. Hon körde med den största på mig med två motorer i för 1490kr, men sa att den mindre Luna för 990kr (?) gör i princip samma bra jobb. Jag köpte ingen då och undrade just om denna är nåt att ha då jag använder Babor Cleansing Brush. Men det är den alltså! Vann inte denna årets innovation oxå på Swedish Beauty Awards, el har jag fel? Och 12 års garanti!! Uppdatera gärna längre fram! :)
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 2. Hoho där trillade jag dit så det sjöng om det 😄 såg några youtubefilmer och beställde den stora. Min shoppingfria månad är visserligen inte slut förrän i morgon men vad fasen!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hahaha, Du kommer att ÄLSKA den! Den har verkligen imponerat på mig.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Stannar er till ibland? Dvs tar små sekundslånga upphåll?

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den ska göra det för att tala om att en viss tid har gått så du kan byta sida i ansiktet t ex.
   Du kan läsa mer på nätet eller i bruksanvisningen.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER