onsdag 14 maj 2014

ATT HA TESTAT TVÅ NYA FOUNDATIONS AV HÖGSTA KLASS

Det hinns inte med så mycket bloggande just nu, tyvärr. Men det har hunnits med att testa underlag, dvs foundations, närmare bestämt två stycken nya sådana. Båda är helt fantastiska och väldigt olika. Jag har upptäckt ett nytt kosmetik & hudvårdsmärke som heter by Terry som är den kvinnan som uppfann YSL världskända concealer Touche Eclat. Hennes make-up är både hudvårdande och ger extremt bra resultat. Mina är inköpta på NK som är det enda varuhuset som har detta märke i Sverige, vad jag sett.Jag har provat Cover-Expert från by Terry som är en medium till heltäckande i täckningen och som ger ett naturligt och vackert resultat.
 Hennes fokus ligger på foundations, lystergivande produkter och allt som har med hudunderlag att göra och det är det som hon gör bäst, enligt mig. Franskt, oväntat funktionellt, många av produkterna med en subtil rosdoft och med fransk elegans. Mjuka konsistenser med underbar finish. Hennes puder: Hyaluronic Hydra Powder Colorless Hydra Care Powder också outstanding och lämnar en nästan talkliknande känsla. Den jämnar ut huden och vårdar den samtidigt som den ger ett intryck av "flawless" hy. En absolut favorit i min necessär.


Hennes concealer som ni ser här är generös i storlek och täcker ännu bättre än Touche Eclat. Jag har den under ögonen och detta är min absoluta favoritconcealer under ögonen. Den känns vårdande men täcker samtidigt väldigt bra. Har dessutom nästa tre gånger den mängd som finns i Touche Eclat, så den är prisvärd i jämförelse.Nästa foundation som jag testat är denna nya från Chanel. Perfection Lumiere Velvet som jag läst så mycket om redan innan den landade i Sverige. Känns som en andra hy, tunn och rinning i konsistensen, ganska lik Armanis Maestro men med en matt och lätt pudrig täckning som jag bara älskar. Inköpt på Åhlens med en rabattkupong och så nöjd över denna. En finare vardagsfoundation som ger ett naturligt intryck men utan skimmer och glans. Jag tycker dock den ändå ger en fin lyster. Den smälter in med hudtonen man har på ett fantastiskt sätt. Jag har färg 30 på min som är aningen mörk men som kommer att bli perfekt nu till våren/sommaren. 

Här har jag arbetat in den lätt i huden strax under min klocka och ni ser hur fint den smälter in.
Ha nu en fortsatt fin vecka!

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Åh låter helt underbart, by Terry! Du kanske har uppmärksammat NKs kosmetikveckor? På söndag erbjuder en makeupartist från just By Terry att lägga make up gratis på de som är intresserade. Hela schemat finns på NKs nyhetsbrev som medlem. Går säkert att hitta på deras hemsida också. Ang Chanels nya foundation som till slut efter många om o men landade i Sverige så kommer jag att satsa på den efter sommaren. Är ljuvligt sammetslen på hyn! :)
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta, jo, där har jag varit den senaster tiden och kikat :-) by Terry måste du bara prova och Chanels nya foundation gillar jag skarpt. Kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken färg har du på concealern?? Har tänkt köpa men är så osäker på färg:) har inte provat den irl, men längtar och hoppas den är så bra som alla säger! Tycker du också att den inte lägger sig i de fina linjerna under ögat!!
  Ha en bra dag!! /Marie

  SvaraRadera
 4. Jag har nummer 3 och jag tycker den täcker bra UTAN att lägga sig i de fina linjerna, jag har dock inte många eller särskilt djupa sådana. Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER