torsdag 29 maj 2014

NÅGRA FAVORITPRODUKTER OCH NÅGRA SOM ALDRIG MER SKA INHANDLAS

Det är så skönt att få vara ledig och hemma med Sessorna, idag har det varit fint väder och vi har njutit av solen. Det hinns inte med bloggen när det är så fint ute helt enkelt. Jag har fått lite nya kärlekar, en vacker Hermès sjal har hittat hit, mycket kosmetik och hudvård å så nya hårvårdsprodukter. Kommer att visa upp och berätta om dessa senare men idag ska jag visa några favoriter (några nya och några gamla) samt några som aldrig mer kommer att inhandlas.


Bobby Brown mascara Smockey Eyes är verkligen en WOW-effekt mascara som kostar ca 270 kronor och som jag upptäckte tack vara bloggen ALL SWEET IN LIFE som gjorde ett utförligt test av mascaror för inte så länge sen. Min är inhandlad på Åhlens City.Man får extremt långa fransar av denna, bra separation och volym.

Här nedan ser ni några av mina favortiprodukter som jag vill tipsa er om.
Body butter från Au Lait doftar magiskt och är otroligt vårdande, min absoluta favorit för kroppen (även deras duschkräm är magisk, liksom deras handkräm). Inhandlad hos Agnes Amelia som just nu har 40% rabatt med koden "Lagerflytt" som gäller MAJ ut.
Den snyggaste brunutansol brännan till benen och armarna/decoltage får man med denna tub från Lancome, som dessutom innehåller lite glitter :-) Den doftar BUS efter ett tag som de flesta men ger en otrolig fin färg.Två andra favoriter kommer från Clarins och den ena är deras otroligt fint pigmenterade rouge som är silkeslen och samtidigt sitter länge på kinderna. Ger fin lyster och ser naturligt ut. Hög lyxfaktor för under 300 kronor. Deras foundation, Everlasting i färgen 110 Honey är makalös skön på och känns nästan som Armanis Maestro men med mycket bättre hållbarhet. Prisvärd är den också då den hamnar strax under 300 kronor (åtminstone hos Eleven.se).Längst fram mot vristen ser ni en swatch på Clarins Everlasting i färgen Honey (110), i mitten by Terry i färgen nummer 9 och längst bort från handen Chanels Perfection Lumiere Velvet i färgen 30.Inomhusbelysning
Dagsljus
by Terry ser ganska pudrig ut i mitten men den smälter in efter ett tag och ger väldigt fin täckning.
Samtliga dessa är mina favoritfoundations, liksom LUXE som dykt upp ganska nyligen. Priset skiljer dock dessa från Clarins som är den mest prisvärda i detta sammanhang.


 Här ser ni den på och den ganska naturliga täckningen efter 8 timmar men ändå jämnar den ut och ger lyster. Nu till mina absoluta sämsta köp på sista tiden.
Bliss Fuzz off som ska ta bort oönskad hårväxt på läppen, testade jag två gånger. ALDRIG mer! Den frätte sönder min överläpp (TVÅ gånger) trots att jag följde anvisningarna och hade den på i max 2 min, dessutom blev jag fläckig då den tog bort min solbränna på de ställen där jag applicerat den. KAN INTE REKOMMENDERA DENNA. Har ni inte testat den, LÅT BLI.
Den hamnade i soptunnan. Jag som älskar Peter Thomas Roth var tvungen att testa deras fuktgivande mask: Rose Stem Cell Repair mask, särskilt efter fadäsen med Bliss Fuzz off som frätte sönder min läpp. Tyvärr, efter att testat minst 4-5 gånger så måste jag tyvärr erkänna att denna inte alls lever upp till mina förväntningar. Den går inte in i min hy och den lägger sig bara på ytan. Har testat en massa olika sätt att lägga den på men den funkar helt enkelt inte på mig. SÅ DENNA KAN JAG INTE REKOMMENDERA, TYVÄRR.

Hoppas ni gillade dessa tips :-)
Vi ses imorgon.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER