söndag 18 maj 2014

VINNAREN I YELLOW FERRY TÄVLINGEN OCH ÄNNU EN VACKER KLÄNNING: HANNA

Nu har Yellow Ferry korat (lottat fram) en lycklig vinnare till en valfri klänning som här blev den fina Lilling Batik. Vinnaren blev:

Malin Norlander
som hade följande motivering:

Den är helt underbar! Jag älskar den lite rockiga boho-stilen och den här klänningen skulle jag bo i sommar. Den skulle funka dag som kväll, med sandaler eller med mina grövre kängor, till kofta eller jeansjacka, med eller utan solbränna (fast jag hoppas på med ;)) och till mitt ostyriga hår. Helt enkelt underbar :)

GRATTIS MALIN HOPPAS DU FÅR MYCKET GLÄDJE AV DENNA VACKRA KLÄNNING.

Nu tänkte jag visa er en annan underbar klänning från Yellow Ferry som jag klickat hem i veckan, en ljuvlig sommardröm. Denna fina klänning HANNA har jag tagit i storlek M och den sitter perfekt eftersom den har en stickad överdel som är töjbar. Det är en underbar lyster på kjoldelen som är tillverkad av bomull och silke. Dessutom medföljer några fina läderliknande band med fjädrar som man kan ha som halsband eller i håret om man vill förstärka det bohemiska inslaget.Vackra detaljer och så fin passform. Under har jag en gammal underklänning från Abecita som förlängare.
 Här ser ni den tillsammans med en fin Odd Molly kofta från förra sommarens kollektion, Triumph Jacket.
Här tillsammans med en annan Odd Molly kofta från äldre kollektioner, TimeOut wrap cardigan, eller allmänt kallad "fjärilskoftan".


Jag hoppas ni gillade bilderna. Nu ska jag åter lägga mig i sängen och vila, idag mår jag som jag förtjänar efter en väldigt rolig 40-års fest med två förfester dessförinnan :-) Puhuu, man är inte längre 20-år gammal och kan vara uppe och dansa till kl 02:00 utan att vara halvdöd resten av nästa dag.
Hoppas ni haft en fin söndag i solen.
KRAM!!


1 kommentar:

  1. Tänk att jag vann! Så otroligt roligt :) Tack för den fina tävlingen! Jag ser så fram emot att klänningen ska dyka upp i brevlådan och nu har jag dessutom hittat ett nytt klädmärke att spana in. Den du har på dig ser ju också väldigt fin ut.

    Kram
    Malin

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER