fredag 24 oktober 2014

FIRST IMPRESSION RECENSION AV PAULA´S CHOICE HUDVÅRD

Ikväll tänkte jag skriva ihop ett kort "första intryck" recension av de produkter jag beställt från Skincity som är ensamma om att ha Paula´s Choice i Sverige. Paula´s Choice har jag länge varit nyfiken på då man ofta hamnat på hennes sida när man ska kolla upp produkter man är nyfiken på att testa. Jag har i diverse internationella hudvårds/beauty bloggar läst mycket om hennes produkter och många har varit lyriska över dessa så jag blev väldigt glad när jag hörde att Skincity skulle ta in dessa. Ni kan läsa mer om Paula och produkterna HÄR. Jag kommer recensera alla produkter som jag köpt men jag börjar med de första hudvårdprodukter som hittat hit. Jag började med att göra en hudanalys hos Skincity och sedan skriva att jag var nyfiken på att testa Paula´s Choice vid en eventuell rekommendation. Efter en dag kom ett mail med en rad förslag på olika produkter från Paulas Choice som skulle passa mina behov och min hy. Jag köpte ca hälften av de rekommenderade produkterna då de är otroligt prisvärda men inte alla då jag ville testa några först innan jag slog på stort och köpte allt.Om vi börjar med själva Rengörningen först, som ju är det första steget, så måste jag bara säga att denna är makalöst effektiv. Skin Recovery Softening Cream Cleanser är ett av de bästa rengöringar jag testat. Mycket mer effektiv än alla mina tidigare rengörningar utan att för den skull torka ut huden. Jag har länge använt Sensais dubbla rengöring som jag älskar men just denna doftlösa och ganska tråkiga rengöringsmjölk från Paula är superb vad gäller att göra rent och samtidigt bibehålla en fin genomfuktad hy. Jag är smått imponerad, nu kan jag enbart använda en produkt som gör mitt ansikte renare än de båda andra produkterna från Sensai. Jag kan varmt rekommendera er att testa denna, anpassad så klart efter er egen hudtyp. Man får en stor mängd rengöring till en liten kostnad.
Om vi sedan kikar på bilden så kan man se att jag har två serum från RESIST-serien, en ansiktskräm från samma serie och så den UNDERBARA exfolieringen/peelingen SKIN PERFECTING 8% AHA Gel som jag talat mig varm om redan HÄR. Ögonpaletten från Paula´s Choice har jag recencerat tidigare och har ni fortfarande inte köp en av dess så gör det innan de tar slut, ni kan läsa mer om denna HÄR. Båda serumen som jag beställt är otroligt sköna att lägga på och kan användas både morgon och kväll då den snabbt går in i huden. Jag kan dock än så länge inte uttala mig om de långsiktiga effekterna men att de är sköna och snabbt går in i huden, de gör de båda. Den smala tuben som heter RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment är speciellt tänkt till att ljusa upp pigmenteringar och ger huden lyster. Den är min favorit på morgonen och på kvällen använder jag istället RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment som jag tycker är lite mer vårdande. Tanken är att dessa ska kombineras för bästa blekande effekt på pigmenteringar och missfärgningar. Båda dessa är väldigt prisvärda som serum men än så länge är det för tidigt för att uttala sig om de utlovade effekterna :-) Jag återkommer om ca 3 veckor när använt dessa i minst 5 veckor.

Ansiktkrämen Superlight Daily Wrikle Defence (den blåa tuben) är en lite annorlunda ansiktskräm, den är snarare en BB-kräm. Det är en färgad, lätt, dagkräm som mattar ner och ger ett bra solskydd. Jag använder denna som en primer snarare än som dagkräm, den blir något klibbig på huden och binder till sig flytande foundation som på så sätt sitter betydligt bättre under dagen. Detta är ingen storfavorit men jag gillar att den fungerar som en bra primer med bra solskydd (spf 30). Om jag skulle rekommendera några av dessa produkter så får det blir Rengöringen, Peelingen, Resist Skin Transforming Multi-Correction Treatment samt ögonskuggepaletten. Återkommer med recensioner av dessa längre fram samt av några andra Paula´s Choice produkter som jag kompletterat med :-)
Ha en fin helg och ett fint höstlov!!

KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Så roligt att läsa vad du tycker om PC! <3 Jag går igenom min egen hudvård just nu och byter ut några saker. Har funderat på om PC kan vara ngt för mig! Jätteroligt att du trivs så bra med dessa, fina du!
    Ha en bra lördag sötaste du!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Kul att läsa lite om vad du använder för produkter. Jag har själv använt PC sen i höstas och har hunnit prova en hel del olika så här långt... :-)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER