onsdag 12 april 2017

ESTEE LAUDER COLOR PORTFOLIO HOLIDAY 2016

Inne på Åhlens city vid Esteé Lauder avdelningen såg jag för ett tag sedan att de sålde ut de resterande paletterna från Julkollektionen som fanns kvar, en av dessa var denna enorma palett med allt man kan önska för ögon, kinder och läppar. Priset var ca 840 kronor när den släpptes och nu kunde man köpa den för ca 420 kronor, ett fynd då värdet på dessa produkter är betydligt högre än de angivna 840 kr från början. Jag har för mig att värdet på plätten egentligen ligger på nästan 3.000 kronor.

Här finns mängder av Color Envy Sculpting ögonskuggor och Color Envy läppfärger. Det finns en kall och en varm sida. Skuggorna är lagom stora. Ögonpennorna gillade jag att de följde med liksom ett fint läppgloss.


Men sedan sker lite magi, när man drar isär delarna där ögonskuggorna sitter ser man sex stycken olika rouge under med ljuvliga pigment.


Jag gillar att namnen på alla produkter finns på baksidan, jag gillar färgerna, kvalitén men framförallt storleken på denna som gör den enkel att ta med på resan utan att man behöver ha med några andra paletter. Med denna klarar man sig på resan, garanterat.Har ni testat denna eller någon av Esteé Lauders julkollektioner sen innan? Gillar ni Esteé Lauders Make-up? Själv har jag alltid älskar deras Double-Wear foundation, concealer och deras serum.
Nu är det snart påsk och det ska bli väldigt skönt att få koppla av med familjen.
Hoppas ni alla får en fin påsk!

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Deras julkollektioner är jättefina, förr fick jag alltid den stora boxen av min mamma som nu tyvärr gått bort.
    Köper dem inte själv numera men mest för att jag provar en massa andra märken.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER