lördag 29 april 2017

TARTELETTE IN BLOOM PALETT

En palett, som förutom ABH Modern Renaissance, fångat mitt intresse är denna palett från Tarte: Tartelette in Bloom. På Youtube är denna ständigt med bland topp 5 paletterna som bloggare och Youtubers älskar. Efter att ha testat den mindre paletten: Maneater och känt på pigmenten slog jag till på denna. Jag beställde i två olika omgångar och nu har jag massor av ljuvliga produkter att recensera från Tarte som förutom Charlotte Tilbury är en ny favorit vad gäller make-up.


Denna palett består mest av matta neutrala naturliga färger med mycket pigment. Endast tre skuggor har skimmer. De mörka skuggorna är lite svårare att blenda ut men överlag är alla dessa skuggor enkla att blanda ut. Det finns oändliga kombinationer man kan få till med denna palett. Jag älskar den brunröda tonerna i denna samt de rosabeiga skuggorna som jag använder i "the crease", dvs i ögonglobsvecket. 


Här ser ni swatches på skuggorna från de fyra skuggorna från mellanraden. Ni ser hur fina pigmenten är på dessa, jag har dragit två gånger med fingret på skuggorna och lagt på armen, ingen primer under. Längst till vänster ser ni "Activist", "Firecracker", "Smarty pants" och längst till höger "Flowerchild" (den ljusaste nyansen).
Jag har även beställt tre olika matta liquid läppstift från Tarte: Tarteist Quick Dry Matte Lip paint som är fantastiska och inte alls så uttorkande som andra matta flytande läppfärger jag testat.


Är ni nyfikna på Tarte cosmetics? Har ni testat detta märke?
Nästa gång tänkte jag berätta mer om Tartes omtalade foundation: Amazonian Clay 12-hour full coverage foundation. Önskar er en fin långhelg!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER