fredag 14 april 2017

YSL COUTURE VARIATION EYE PALETTE - PARIS

För ett tag sedan klickades denna vackra ögonskuggspalett från YSL från eleven.se som jag använt lite sporadiskt, paletten heter: YSL Couture Variation Eye Palette. Nu i påsk togs den fram från gömmorna och jag har lekt lite med den. Denna är en perfekt nude palette som kan användas till vardags såväl som till fest. Det finns några matta färger, ca 3 stycken men de flesta har lite skimmer.


 Denna vackra palett har jag fått graverad med bloggnamnet på. Den är personlig och vacker.
Känns verkligen extra lyxig att få sitt lyxsmink graverat.

 Just denna färgställning tror jag är slut på eleven men den finns i andra nyanser och färger.


 Det jag gillar med YSL ögonskuggor är att de är pigmenterade men kan byggas upp, dvs det kommer inte extremt mycket färg på en gång. Här nedan på min arm har jag swatchat den första 6 skuggorna från vänster till höger i paletten. Jag har ingen primer under och jag har bara dragit med fingret en gång över armen. Skuggorna sitter i minst 6-7 timmar och lägger sin inte i vecken på ögat. De är enkla att sudda ut och har en mjuk konsistens.
Jag tycker att man får mycket värde för pengarna med denna palett men den kostar helt klart en slant, 599 kronor är mycket pengar men det är också lyx och kvalité på hög nivå som man får med YSL.
Har ni testat YSL ögonskuggor? Gillar ni dem?
Jag önskar er alla en fin PÅSK med era nära och kära. 

KRAM!!


Inlägget innehåller Affiliate länkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER