tisdag 18 april 2017

ELOS - BORTTAGNING AV PIGMENTFLÄCKAR HOS AKTIV HUDVÅRD

Jag har länge velat ta bort de pigmentfläckar jag haft i ansiktet under minst 8-9 år, de dök upp i samband med att jag var mammaledig med min yngsta Sessa. Nu gjorde jag äntligen slag i saken för någon vecka sedan och gick till Aktiv Hudvård i Stockholm som fina Anna-Karin (Acasias Shop) rekommenderade mig att gå till. Jag var på konsultation hos Lotta Juvelin som arbetat med denna teknik under lång tid och hon rekommenderade mig att testa den för att få bort mina pigmenteringgar på kinderna.
Så här beskrivs ELOS-teknologin:
ELOS-teknologin är en världspatenterad teknik som ger dig säkrare, snabbare och bättre resultat än andra laser och IPL-system. Metoden är en vidareutveckling av medicinsk laserteknologi. Det finns över 40 publicerade studier utförda av oberoende läkare – bevis tillräckliga för att övertyga tusentals läkare världen över. ELOS reducerar hår, pigmentfläckar, blodkärl, rynkor och akne. Dessutom kan den göra din hud fastare.

Kärl och pigment – SkinRejuvenation

Lider du av röda kinder som blossar för det minsta lilla. Oavsett om det är enstaka kärl eller hela ansiktet med ytliga kärl kan vi reducera dem med Elos-teknologin, samma sak när det gäller pigment. Ljuset har som mål att träffa just de röda kärlen och det bruna pigmentet, man bränner helt enkelt sönder dem.

Vid behandlingen appliceras en kontaktgel på hudytan, med ljuset kombinerat med radiofrekvens ”pulsar” vi området.
Efter behandlingen uppstår en rodnad som kan hålla i sig ett par dagar. Resultatet syns efter några veckor, oftast behövs upprepande behandlingar , 1-5 behandlingar. (OBS! Huden får inte vara solbränd.)

Här ser ni bilder på hur mina prigmenteringar såg ut innan de behandlades:


Dessa har irriterat mig länge och det gör även att jag ofta använder mer täckande foundation, bara för att dölja dessa. Jag har använt en mängd hudvårdprodukter (från många olika märken) för att försöka ljusa upp och ta bort dessa (utan framgång).
Man ska vara helt ärlig och säga att behandlingen känns, det liksom bränner till på huden där man applicerar ljust/radiofrekvensen. Själva behandlingen går snabbt. I mitt fall tog det ca 15-20 min sen var jag klar. Man blir initialt röd på de partier man behandlat innan de mörknar (oftast nästa dag). Efteråt känner man sig öm i ansiktet under den första dagen och kvällen. Dagen efter behandlingen hade pigmentfläckarna blivit mörkare och det såg värre ut än innan men jag visste att det var övergående och att de skulle försvinna efter någon vecka. När de mörkare fläckarna flagnar av kommer ny hy upp under dessa och pigmenteringen är betydligt ljusare än innan på de partier.
I mitt fall kommer det troligtvis att behövas 2-3 behandlingar totalt för att få bort mina fläckar helt och hållet men jag ser redan nu att det kommer att bli en stor skillnad mot innan. Jag tog några bilder några dagar efter behandlingen så man ser hur mycket mörkare det blir innan det blir ljusare och ikväll ska jag försöka ta bilder på hur det ser ut numera någon vecka och någon dag efter behandlingen. I mitt nästa inlägg ska jag visa hur mitt ansikte ser ut efter en första behandling med ELOS.
Här nedanför ser ni en ungefärlig prislista för vad Aktiv Hudvård tar för denna behandling:
Pigmentfläck eller kärl | Pris: 450:-
Kinder | Pris: 1000:-
Haka | Pris: 700:-
Kinder och Haka | Pris: 1400:-
Hela ansiktet | Pris: 1900:-

Hoppas ni alla haft en fin påsk och att ni hunnit vila upp er.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER