onsdag 19 april 2017

FÖRE OCH EFTER BILDER FRÅN MIN ELOS BEHANDLING

Idag tänkte jag bara slänga in några av mina före och efter bilder efter min första behandling med ELOS teknologin som jag beskrev igår i mitt inlägg där ni kan läsa mer om hur den går till och min upplevelse av den.

Översta bilderna är INNAN behandling och de understa är efter en behandling med ELOS teknologin hos Aktiv Hudvård.

På vissa ställen har behandlingen tagit bättre än på andra som i exemplet nedan, t e x. Jag tror utifrån dessa resultat att jag kommer att behöva mellan 2-3 behandlingar totalt för att få bort alla pigmenteringar helt. Det som sedan är viktigt är att jag måste använda solskydd året runt om jag vill vara säker på att de inte kommer tillbaka. Det är lätt hänt annars om man slarvar med solskyddet och då har allt varit till ingen nytta. 

Jag återkommer när jag gjort min andra behandling så ser vi hur stor skillnad det är då. Hitintills måste jag säga att jag är väldigt nöjd och det känns så skönt att äntligen bli av med dessa fläckar, huden ser definitivt finare och yngre ut.

Hoppas ni har en fin första vecka efter påskledigheten.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER