söndag 9 april 2017

TARTE MANEATER PALETTE & TARTE SHAPE TAPE

Nu när jag upptäckte, efter tips fråm Hilde (på Daisy Beauty), att Tarte skeppade sina produkter till Sverige var jag tvungen att testa och beställa några produkter som jag varit nyfiken på länge. Här kommer lite bilder på dem som ska testas, jag har ännu inte hunnit testa dessa tillräckligt länge men jag lovar att inom en snar framtid återkomma med en recension av dessa samt av ett Tarteist Quick Dry Matte Lip paint.Denna omtalade concealer, den ska utvärderas för att se om den är så fantastisk som alla på sociala medier påstår.  Shape Tape Contour concealer i färgerna Light-Medium Honey och i Light Sand. Light Sand är en VÄLDIGT ljus för mig som brukar vara en N25-N30 i MAC. Tänker att det blir bra om man blandar dessa två.
Denna palette såg jag hos Hilde och jag har sett den hos andra bloggare så jag ville väldigt gärna testa den. Jag ska villigt erkänna att denna kunde jag inte låta bli att testa direkt. Den levereras i denna pappförpackning så den väger nästan inget och stängs med magneter. Färgerna är extremt vackra och harmoniska, pigmenterad och enkla att blanda ut på locket. Liknar lite ABH Modern Renaissance Palette i nyanserna.

Denna palette har jag använt varenda dag sen jag fick hem den. Jag kan varmt rekommendera Maneater paletten om ni hittar den, tyvärr verkar den vara slut hos Tarte, det är en limited edition palette.


Önskar er alla en fin söndag! Livet blir aldrig som man önskar. Efter det hemska som hände i fredags i Stockholm, när vänner och make i panik ringer mig för att säkerställa att jag är i säkerhet, när jag ser hur terror får människor att enas och kämpa mot mörkret genom att hjälpas åt i denna vår svårast stund. Folk hjälptes åt, folk stöttade varandra. Efter ett tag gick folk ut i sina bilar och började hjälpa andra att ta sig hem, så många de kunde, då all kollektivtrafik stängdes ner i Stockholm. Den vänligheten och hjälpviljan jag såg i denna fruktansvärda stund ger mig styrka och hopp om mänskligheten. Ingen terror kommer att sänka Stockholm eller Sverige, vi kommer ALDRIG att låta mörkret vinna.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER