lördag 1 april 2017

RIKTIGT BRA BUDGET ROUGE - WET N WILD COLORICON

Idag tänkte jag tipsa om några riktigt bra budgetalternativ till superdyra rouge/blushes. Dessa rouge från Wet n Wild hittade jag på en lokal Ö&B efter att ha sett dessa lovordas hos flera av de youtuber som jag följer. Eftersom priset på 70 kronor är rätt blygsam jämfört med mina rouge från YSL, Dior, Charlotte Tilbury, Urban Decay, Surratt etc bestämde jag mig för att prova två på en gång :-)

So I usually only buy high-end blushes like YSL, Charlotte Tilbury, Dior, etc but after hearing a lot of good reviews on Youtube about this blushes, I just had to try them out.


Färgerna som jag slog till på (har dock köpt på mig fler färger nu) är Rosé Champagne och Pearlescent Pink. Båda dessa färger ger ett naturligt och diskret intryck. Rose Champagne är den mest diskreta av dem och ger mer definition än färg. Pearlescent Pink liknar väldigt mycket Nars kända rouge Orgasm fast mer diskret.

The two colours that I chose was the Rose Champagne and the Pearlescent Pink. These are discrete and have a very natural finish which I love.


Jag ÄLSKAR konsistensen, färgen och framförallt hållbarheten hos dessa rouge. Detta är några av de få rouge som sitter på mitt ansikte och kinderna i MINST 7 timmar. Tänk att budget rouge kunde vara så här bra!
Slutbetyg: 4,5 av 5 för dessa, det är enbart förpackningen som drar ner betyget.

I give the blushes 4,5 out of 5, the packaging being the only reason to keep down the grade (the packaging could have been nicer and not so breakable). These blushes are long wearing and just wonderful, I highly recommend these.

Hoppas ni alla får en fin helg, trots vädret....

KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER