torsdag 27 april 2017

TARTE - ETT NYTT FAVORITMÄRKE

Jag hoppas ni kan förlåta mig, mitt liv är kaos och jag hinner inte med bloggen just nu fastän jag har en mängd nyheter som jag skulle vilja visa upp för er. Ett av dessa nyheter är Tarte, detta ljuvliga märke som numera skeppar till Sverige. Jag har varit sugen på Tartelette in bloom sen jag såg den för ett tag sen på Youtube. Efter att ha testat Maneater paletten från Tarte blev jag sugen på att testa Tartelette in bloom.


Förutom denna ljuvliga palette har jag även beställt en mängd andra produkter: Tarte Lights, Camera, lashes 4-in-1 Mascara, två-tre Tarteist quick matte lip paint, Amazonian clay 12 hour full coverage foundation, Amazonian Clay 12-hour blush och the Buffer airbrush finish bamboo foundation brush.


 Bilder kommer snart och därefter inom kort en recension av de olika produkterna.


Har ni testat Tarte? Är ni nyfikna på några av dessa produkter?
Hoppas ni har en fin  vecka.

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER