torsdag 7 september 2017

ANTONIO AXU - EN EXKLUSIV HÅRVÅRDSSERIE

Efter att ha varit på Antonio Axu:s lanseringsevent fick vi med oss några produktprover. Några av dessa provades men andra var inte anpassade för mitt hår. De produkter jag har här är alla utom ett köpta av mig på Åhlens City. Anledningen till att jag faktiskt gick ut och köpte dessa var att jag provade några av produkterna och blev imponerad.  Antonios Styling Spray Soft Hold som är en hårspray med mjuk stadga är en produkt jag blivit förälskad i. Detta är en lätt hårspray som ger ett mjukt, rörligt och viktlöst stöd. Antoinio Axu Hair Styling Spray är berikad med blåbärsextrakt som ger stadga och elasticitet till håret. Sprayen ger ett torrt resultat och kan lätt borstas ur och appliceras igen efter behov utan att den gör håret styvt eller klistrigt. Den mycket diskreta doften tar inte över ens favoritparfym. Den kostar 149 kronor och den är värd varenda krona.


Produkterna som har testats är dessa: Leave-In Repair Cream, Dry Shampoo Dark Hair, 

Shimmering Oil Luminous Gold och Intensive Treatment Hair MasqueDetta Dry shampoo är en av de bästa jag testat för mörkt hår. Den ger volym och lagom med matthet, dessutom täcker den gråa hår, vilket är ett plus för egen del.
Doften på denna är ljuvlig och lagom stark.
Pris 149 kronor.


Denna olja var en av de produkter jag bestämde mig för att löpa direkt efter visningen: titta bara på flaskan! Den är så vacker! Att bara titta på den gör mig glad. Dropparna ger min hy och hår skimmer och glans utan att det blir fett vilket är ett plus :-)
Denna kostar ca 299 kronor och den lär vara länge så den känns prisvärd. Doften är även här ljuvlig!Hårinpackningen även den håller hög klass och gör mitt tjocka, lockiga hår alldeles lent utan att det blir fett eller tungt. Även denna gillar jag starkt.
Pris 199 kronor.


Leave-In Repair Cream är perfekt till mitt frissiga hår då den lugnar mitt lockiga hår och den gör att frissigheten håller sig borta. Den gör mitt hår lent, lätthanterligt och lagom glansigt.
Pris 149 kronor.Mitt helhetsintryck är att Antonio Axus produkter håller extremt hög klass och kvalité. Man får valuta för pengarna med dessa produkter och en hel del av dessa kommer att blir ständiga besökare i mitt badrum framöver. Jag har som sagt köpt de flesta av dessa produkter för egna pengar och produkterna har inte gjort mig besviken. Hårsprayen, Torr Shampoot och Håroljan kommer jag att köpa igen när de väl tar slut, det är i varje fall säkert.

Har ni sett dessa eller hört talas om dem? De säljs exklusivt på Åhlens Online och på Åhlens City.

Hoppas ni har en fin vecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER