onsdag 27 september 2017

COLOURPOP YES PLEASE PALETT - SÅ VACKER

Idag blir det tips och inlägg om ett av Colourpops senaste paletter som de börjat lansera allt oftare. Denna går i varma toner och heter "Yes, Please" eller "Cute AF" beroende på åt vilket håll man kikar på den, dvs olika namn på baksida och framsida....Hursomhelst är denna palett ganska liten och behändig att ha med sig, den perfekta resepaletten skulle jag vilja påstå.


Färgerna är TO-DIE-FOR 
Detta är en magisk palett, tyvärr är den slutsåld för det mesta. På sin resa över Atlanten hände en lite olycka när den skeppades hit och några av ögonskuggorna har släppt en del färg/pigment på kanten av paletten och då de är så sjukt pigmenterade går de inte bort i första taget när jag försökt torka av det.


Förutom den gula ögonskuggan längst ner till vänster kommer jag att använd samtliga färger. Skuggan längst ner, andra från höger som skimrar i guld och rött är magisk, denna skulle jag vilja ha på mig varje dag (om jag kunde, men jag tror folk på jobbet skulle börjar undra över min hälsa). Den är inget för den blyga tjejen men ack så vacker mitt på ögonlocket.


Colourpop har satt ihop en magisk, pigmenterad palett för endast 16 USD (ca 138 kronor), med tanke på hur fin och prisvärd denna är kan jag inte få mig själv att köpa Urban Decays Naked Heat palett.....den är fin men 505 kronor tycker jag nog inte den är värd.


Tyvärr åker man ofta på tull när man beställer från Colourpop men då priserna och frakten är så pass låg gör det inte så mycket kan jag tycka.

Har ni testat Colourpop? Deras matta liquid lipsticks är även dem några av de bästa på marknaden för ynka 5 USD/styck. Jag har en gedigen samling av dem också som vi får kika på en annan gång :-)

Hoppas ni har en bra vecka.

KRAM!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER