söndag 24 september 2017

THE BEAUTYBLENDER - EN KLASSIKER SOM HÅLLER

Söndagkväll och jag har äntligen landat i soffan efter en intensiv helg, dessutom har min yngsta varit med och sprungit Lidingöloppet och sedan spelat tennis efter det.....vilken energi barn har, jag avundas dem. Själv har jag sprungit runt som är trött och yr höna hela söndagen och även spelat tennis. Vi har nu städat färdigt och söndagsmiddagen förbereds av mina underbara Sessor. Jag känner mig lyckligt lottad som har två så omtänksamma döttrar.Under Kistas Hud & Kosmetikmässa så fick jag chansen att träffa agenturen för The Beautyblender.  Denna limited edition av originalet är en favorit hos mig, älskar mönstret  på denna. Kvalitén är den bästa enligt mig även om andra märken kan komma nära så är det aldrig samma sak. Denna svamp ger verkligen en "flawless" applikation av ens flytande foundation och gör att den blir naturlig på huden.


Jag har två stycken av just denna eftersom jag älskar mönstret på denna limited edition.
Den enda nackdelen är att den behöver tvättas efter varje användning så det funkar inte alltid att använda denna till vardags men ibland kommer den fram om jag har en lugn morgon.

Hoppas ni alla har en fin söndag!

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER