fredag 1 september 2017

MINA ABSOLUTA FAVORITPRODUKTER - HUDVÅRD

Idag tänkte jag tipsa om några av mina absoluta favoriter inom hudvård. Jag som bloggar om Beauty får prova väldigt många olika hudvårdsprodukter. De flesta köper jag för egna pengar då de som kommer med på pressutskick oftast inte är anpassade för min hy eller mina behov. Jag är extremt kinkig när det gäller hudvård, det måste kännas bra på min hy, vara verksamt och resultat ska synas relativt snabbt. Jag gillar dessutom trevliga dofter som gör min hudvårsrutin morgon och kväll till en njutningsfull stund. Det ska inte stinka parfym men gärna ha en underliggande trevlig doft.
Här ska jag nu visa några av de produkter som jag använder dagligen och som jag haft under minst 1 års tid. Jag kan varierar och prova nya produkter men jag återkommer ständigt till de produkter jag ska tipsa om.


 Här ser ni alla mina favoriter som jag köpt om när de tagit slut och som jag alltid försöker ha på lager här hemma. Alla dessa har jag pratat om innan.


Acasia Skincare har fantastiska och prisvärda produkter som jag ständigt återvänder till, dessutom i hygieniska och resevänliga förpackningar. Dessa tre, samt Lift-Me sheet mask är måsten i mitt badrum och i min dagliga hudvårdrutin. Rengöringen: Clean Cleanser ska jag vara ärlig och erkänna att jag först inte var särskilt förtjust i denna då jag tyckte den var rinning och inte särskilt drygg. Jag använder den tillsammans med en annan rengöring (dubbel cleans rutin) och avslutar alltid med denna. Den lämnar min hy ren men framförallt mjuk och återfuktad. jag har lärt mig att leva med konsistensen men om jag skulle få önska något så är det kanske just en justering av konsistensen på denna annars ljuvliga rengöring. 24 Hour Repair Cream är den perfekta dagkrämen för min hy. Den ger massor av fukt och är bra underlag för sminket. Recovery Mask använder jag som en sovmask och varje gång min hy mår dåligt sätter jag denna på natten och morgonen efter är mitt ansikte som nytt igen. Denna kan jag inte vara utan, det är en av de bästa masker jag testat för att lugna och återfukta ansiktet. 
OBS: missa inte att Acasia Skincare relativt ofta har någon rabatt på sin hudvård om ni är sugna på att testa någon av dessa ska ni prenumerera på deras nyhetsbrev så missar ni inte rabatterna ;-)
Just nu ligger Clean Cleanser på 30% rabatt HÄR.


M Picaut har jag lovordat ett flertal gånger som det bästa ekologiska hudvårdsmärke jag testat, den har vunnit en massa priser runt om i Europa av en anledning. Detta är otroligt fina och effektiva produkter, absolut high-end prismässigt men de håller vad de lovar och är dessutom bra för huden och kroppen på alla sätt. Rengöringen Glorious Green Foaming Cleanser och Hydra Miracle Serum är mina två absolut favoritprodukter och serumet kan jag inte vara utan. Denna rengöring tar bort allt smink utan att torka ut huden och den doftar dessutom ljuvligt. Serumet: Hydra Miracle Serum har jag redan använt två flaskor av och denna är min tredje flaska, så mycket älskar jag och använder denna. Serumet plumpar upp min hy, den ger mig massor av fukt och den bearbetar mina fina linjer. Jag ser verkligen en skillnad på min hy sen jag började använda denna. Dessutom är den perfekt på morgonen då den stramar upp huden (utan att kännas obehaglig) och gör så min makeup ser flawless ut.


Sist men inte minst en relativt ny kärlek: EVY Daily UV Face Mousse som är en väldigt bra solskyddsprodukt och som jag upptäckte för ca 4 månader sedan. Gillar att det är en mousse och att den smälter in i huden men ger långvarigt skydd. Den sista produkten som ska nämnas är en ansiktskräm som jag ALLTID har hemma: Charlotte Tilbury Magic Cream. Jag vet att omdömena kring denna är delade men för min mogna och relativt normala hudtyp är denna perfekt och jag älskar allt med denna. Den ger mig massor av fukt, massor av lyster och den plumpar upp min hy. Jag har aldrig haft som fin hy som sen jag började använda denna för ca 2,5 år sedan. Jag har alltid en burk av denna hemma, kan inte riskera att bli utan denna :-) Burken ni ser på bilden är bara ett litet prov som jag fått i någon av mina beställningar som ska användas upp innan jag öppnar min stora burk här hemma. Drygg är den också, en stor burk brukar vara minst 6 månader. Det är dumt att det är en burk men jag använder alltid spatel när jag tar ur burken och förvarar den i kylskåpet, på det sättet förlängs dess livlängd.

Hoppas ni gillade dessa hudvårdtips!
Ha en fortsatt fin vecka.

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER