onsdag 6 september 2017

MORPHE ÖGONSKUGGOR, ROUGE OCH BORSTAR

Jag har länge stått emot Morphe och deras ögonskuggor, jag har provat deras borstar förr men aldrig deras skuggor eller rouge. Nu har jag kikat lite för mycket på Youtube och så klart har denna palett som jag nu köpt varit extremt populär i de sammanhang: 350 - 35Color Nature Glow paletten. Den har varit slut på de flesta sidor under lång tid men nu lyckades jag haffa en genom ren tur när jag var inne på BeautyBay och kikade härom veckan.


Det blev den, en rouge palette som heter 9 B samt två borstar från Rose Gold kollektionen. Den ena heter R14 (rund ansiktsborste) och den andra R34 (en blender brush).Båda dessa paletter har imponerat STORT, det kan vara för att mina förväntningar var lågt ställda från början också men dessa produkter är sjukt pigmenterade och skuggorna särskilt är trots det enkla att sudda ut. Jag kan inte förstå att man säljer 35 skuggor för ca 250 kronor och en rouge palett för ca 200 kronor som är så pass bra i kvalitén som dessa är.


Detta är riktiga fynd! Rouge måste jag öva på att använda då de är pigmenterade måste man vara ytterst lätt på handen när man applicerar dessa, första gången jag testade dessa såg jag ut som en clown :-)


Skuggorna är så snygga och enkla att arbeta med. Älskar dessa varma toner och mixen mellan matta och skimriga skuggor. Här finns allt från de ljusaste highlighter färgerna till de mörkaste bruna som kan användas som eyeliner och även till brynen.

 Här ser ni två bilder på en ögonmakeup som jag gjort med denna palett: Jag har använt ca 5 olika skuggor och jag sprayade lite Mac Fix+ på penseln för att få till den fina röda, skrimriga färgen på locket att poppa upp en mer. Jag ska erkänna att jag blev rätt så nöjd med den fina solnedgångs känslan som det blev med denna ögonsmikning :-) Eyelinern från Smashbox ska jag tipsa om en annan gång, bästa eyelinerpennan jag testat under lång tid (vattenfast är den också). På fransarna har jag Lancômes Mister BIG mascara.


Hoppas ni gillade tipsen och sminkningen. Har ni testat Morphes ögonskuggor? Deras borstar?

KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER