tisdag 26 september 2017

FENTY BEAUTY FOUNDATION - FIRST IMPRESSION

Nu har jag öppnat och hunnit testa denna foundation ett par gånger. Det första man ska vara säker på är att man gillar en relativt matt foundation som bäst lämpar sig för blandhy eller lite mer oljig hy. Denna skulle jag vilja påstå är inte särskilt lämpad för torr hy. Jag själv har blandhy (men den lite fetare T-zonen och normal i övrigt). Jag har inte många rynkor så jag är inte heller orolig att den ska lägga sig i dessa. Förpackningen och utsidan är det inget fel på :-) Klassiskt och snyggt i en glasflaska med pump, dock lite känsligt så man inte tappar den i badrumsgolvet.


Färgen jag provade ut är 190, en relativt ljus nyans som oxiderar något på huden (en halv nyans på mig). Den blir relativt matt när den torkat in men någonstans efter ca 3 timmar ser denna som bäst ut på huden, då har oljan i ansiktet börjat komma upp till ytan och get denna foundation en mer naturlig finnish.
Så hur täckande är denna kanske ni undrar? Ja, den är aningen rinnig i konsistensen men den innehåller massor av pigment. På min hand som jag swatchat en väldigt vattenfast eyeliner kan ni se hur väl den täcker den svarta färgen.


Man kan definitivt bygga upp täckning med denna foundation och få den heltäckande.
Detta är ingen vardagsfoundation för mig men som en festfoundation som håller en sisådär 7 timmar i snygg form är denna helt klart värd sitt pris. Vill man ha en ganska så matt foundation som kan bli heltäckande är detta foundationen för dig.

Är ni sugna på att testa Fendy Beauty?

KRAM!!


1 kommentar:

  1. Har testat concealern lite torr för min hud, håller med dig om att detta nog passar mer bland- och oljig hy
    Hälsningar
    Maria

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER